Wandelroute Vierlingsbeek

(Noord-Brabant / Limburg)

Ben jij een liefhebber van wandelen in een mooie en rustgevende omgeving? Dan zijn de wandelroutes van ’t Genot misschien wel routes waar jij naar op zoek bent. Wij hebben een lange- en een korte wandelroute voor jou opgesteld.

Lange afstand wandelroute Nederland

Ben jij op zoek naar een lange afstand wandelroute die door een bosrijke omgeving loopt? Op de grens van Noord-Brabant en Limburg is er de mogelijkheid om een route van 12,6 km te lopen. Tijdens deze relatief makkelijke maar afwisselende route wandel je via een rustige weg langs enkele boerderijen naar buurtschap Maashees. Na enige tijd duik je de bossen in van het Maasdal en kom je uit in het kleine dorpje Holthees waar je een bezoek kunt brengen aan de Mariakapel. Naast de route vind je vele bankjes waar je heerlijk kunt uitrusten en kunt genieten van de mooie natuur.

Bekijk hier de uitgestippelde wandelroute

Wandelroutes in Noord-Brabant / Limburg tussen de 6 -10

Mocht een route van 12,6 kilometer net wat te lang zijn dan kan je ook kiezen voor een wat kortere wandelroute. De wandelroute van 12,6 kilometer is namelijk prima in te korten door enkele wegen af te snijden. Hierdoor kun je toch genieten van de mooie omgeving. De route loopt bijna evenredig aan de Maas waardoor je tijdens de wandeling vrijwel voortdurend uitzicht op het water.

Uitrusten bij ‘t Genot

Lekker opwarmen na een frisse wandeling met warme chocolademelk en gebak of afkoelen met een heerlijk biertje of wijntje? je bent van harte welkom bij ’t Genot om te genieten van een hapje en een drankje. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om jouw wandeltocht te starten of te eindigen met een high tea, high wine of high beer. Wanneer je gebruik wilt maken van een van deze arrangementen verzoeken wij je om dit uiterlijk 2 dagen van te voren even aan te geven.

Plaats een reservering

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.