Happen en Stappen in Vierlingsbeek

Houd je van wandelen en lekker eten en drinken? Dan is happen en stappen in Vierlingsbeek wellicht een leuke activiteit voor jou. De Vogelhuis Proeverij Wandelroute voert je langs prachtig ongerepte natuur van Vierlingsbeek.

Vogelhuis Proeverij Wandelroute

Een initiatiefgroep voortgekomen uit Bibliobeek en natuurdorp Vierlingsbeek heeft de special route, de Vogelhuis Proeverij Wandelroute, ontwikkeld. Onderweg kun je genieten van de mooie natuur en kun je de vele vogelhuisjes en nestkasten bewonderen. De route voert je langs drie culinaire rustplaatsen:

 

De 13 kilometer lange route is minder geschikt voor rolstoelen en kinderwagens.

Happen en Stappen in Vierlingsbeek

Het happen en stappen arrangement bestaat uit:

 

Op de routebeschrijving die ontvangt bij het happen en stappen arrangement is informatie opgenomen over de verschillende bezienswaardigheden die u op de route vindt.

Daarnaast kunt u kiezen voor een lunch of een culinaire proeverij. Speciaal voor de Vogelhuis Proeverij Wandelroute hebben drie lokale ondernemers twee heerlijke menu’s samengesteld. Het lunchmenu ‘In drie happen’ en de culinaire proeverij ‘De drie heerlijkheden’.

De tijdsduur van de route inclusief de lunch of proeverij is ongeveer 4 á 4,5 uur.

Het happen en stappen ‘In drie happen’ arrangement kost € 17,50 per persoon (exclusief drankjes). Voor het happen en stappen arrangement ‘De drie heerlijkheden’ betaalt u € 32,50 per persoon.

Kinderen onder de 12 jaar betalen niet voor de route maar kunnen naar wens bestellen bij de locaties (apart afrekenen).

Happen en stappen reserveren

Je kunt van donderdag tot en met zondag gebruik maken van het happen en stappen arrangement. Je kunt op deze dagen tussen 11.00 uur en 13.00 uur starten. Reserveren kan tot 24 uur voorafgaande aan de gewenste wandeldag. Een reservering plaats je gemakkelijk en snel via de website https://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/happen-en-stappen/ natuurlijk kun je ook telefonisch contact met opnemen met ’t Genot voor meer informatie.

Neem contact op

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer