Fietsroute ’t Genot door Vierlingsbeek heen

Ben je ook een liefhebber van fietsen door de natuurgebieden? Dat komt mooi uit! Wij hebben zowel een lange afstand route als een kortere “strooproute” opgesteld. Ervaar zelf de mooie omgeving!

Fietsroutes in Brabant/Limburg

In Noord-Brabant zijn er schitterende fietsroutes te vinden die langs de Maas lopen. Daarnaast kennen deze fietstochten een mooie bosrijke omgeving. Deze fietsroutes zijn officieel eigendom van Noord-Brabant, maar liggen op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Hierdoor zijn de routes ook prima te bereiken vanuit Limburg.

Lange afstand fietsroutes

De lange afstand fietsroute die wij opgesteld hebben gaat over de Maas heen. Tijdens het fietsen heb je vrijwel continu uitzicht op deze rivier. Voor de lange afstand route van zo’n 30 km volg je de volgende knooppunten: 4 – 38 – 55 – 54 – 44 – 53 – 39 – 37 – 18 – 17. Deze route gaat over mooie bospaden. Daarnaast loopt de route door Vierlingsbeek en kom je langs ’t Genot. Kom je na de fietsroute ook lekker een hapje eten? Ga je vroeg fietsen? Dan is het wellicht een optie om tussen het fietsen door lekker te komen lunchen. Open de menu- of lunchkaart door op de link te klikken.

Reserveer bij ‘t Genot

De strooproute van ’t Genot, een korte fietsroute

Om het voor jou wat makkelijker te maken om de weg te vinden hebben wij een fietsroutefolder ontwikkeld. Deze fietsroutefolder is zowel verkrijgbaar in ons restaurant als op de vele campings die gelegen zijn in de omgeving van Vierlingsbeek. Je kunt de route ook downloaden door op de onderstaande button te klikken. Wij wensen jou een prettige fietstocht in deze mooie omgeving en hopen je snel te mogen verwelkomen bij het sfeervolle pannenkoekenrestaurant ’t Genot!

Download fietsroute

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer