Terras ’t Genot Drinks, dinner & grill in Vierlingsbeek

Ben je tijdens het fietsen in Noord-Limburg of Noord-Brabant opzoek naar een lekker terrasje in de omgeving van Boxmeer, Overloon of Venray? Kom dan eens naar ’t Genot drinks, dinner & grill in Vierlingsbeek. Ons terras is rustig gelegen en door prachtig groen omgeven. Naast de zeer grote diversiteit aan bloemen, struiken en planten zit de tuin ook vol met mussen, koolmeesjes en andere vogels en vlinder soorten.

Terras in Vierlingsbeek

Op een mooie zonnige dag heerlijk genieten van een lekker kopje koffie met daarbij een heerlijk stukje huisgemaakt gebak. Of na een stevige wandeling of lange fietstocht de dag afsluiten met een heerlijke lunch, diner of tafelgrill arrangement? Je bent altijd van harte welkom bij ‘t Genot Drinks, Dinner & Grill

 

Terras in 't Genot in Vierlingsbeek terras vierlingsbeek Rustig gelegen terras in Vierlingsbeek

Overkapt terras

Naast ons buiten terras vind je ook een prachtig overkapt terras met een grote loungehoek, waar je warm gehouden wordt door de heaters. Is het nog iets kouder dan zijn er altijd lekker warme dekentjes aanwezig. Zo kan er ook in de wintermaanden worden genoten van een warme chocomel met slagroom of een ijskoude Jagermeister.

Borrelen bij 't Genot

Een verjaardagsborrel, personeelsborrel, kerstborrel, nieuwjaarsborrel, bedrijfsborrel of gewoon gezellig een goede rode wijn drinken, nippen van een witte wijn of genieten van een speciaal bier op een zondagmiddag.'t Genot in Vierlingsbeek, nabij Boxmeer en Venray is een warme en gezellige borrel locatie, prima toegankelijk met de auto, fiets, de trein (200 mtr van station Vierlingsbeek) 'of met een taxi' om te genieten en gezellig samen te komen borrelen. Met het mooie weer, kan dit op ons terras en tijdens de koude dagen in het knusse interieur van ons restaurant.

borrel mogelijkheden

Terras met speelgelegenheid voor de kinderen

Ook voor de kinderen is er wat te doen. Achter op het grasveld staat een speeltoestel met een schommel en een glijbaan, welke voor de echte kleintjes is. De wat oudere jeugd kan altijd een balletje trappen of gewoon ravotten op het grote grasveld. 

Terras met speelgelegenheid voor de kinderen

Geocachen bij ‘t Genot drinks, dinner & Grill

’t Genot doet mee met het wereldwijd bekende spel “Geocaching", waar mensen wereldwijd schatten zoeken doormiddel van GPS coördinaten. Aan de buitenrand van ons terras, aan de straatzijde ligt een “cach”. In deze schatkist kunnen munten of andere schatten liggen met bepaalde opdrachten erop of er kan gewoon een bericht achter gelaten worden in het logboek. Tijdens het geocachen zin in een hapje en een drankje? Je bent van harte welkom op het terras van ’t Genot.

Bekijk het volledige aanbod van ’t Genot 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.