Specialiteitenkaart

Bij 't Genot in Vierlingsbeek vindt men naast de zoete en hartige pannenkoeken, de meest lekkere pannenkoeken op de speciale menukaart op tafel. Deze specialiteitenkaart biedt u een uitgebreid en culinair arrangement aan keuzes hartige pannekoeken. De pannenkoek gerechten op deze kaart, zijn verrassend opgemaakt met ingrediënten als bijvoorbeeld rauwe tonijn, eendenborst, coquille etc. In combinatie met de Franse en Italiaanse wijnen uit het wijnarrangement trendy te noemen.

 

Een echt lekkere pannenkoek vind men op de speciale menukaart in ons trendy restaurant

Een niet alledaagse lekker pannekoek eten, doe je in een pannenkoekenrestaurant! De traditionele pannenkoek is zeker bij ons te vinden, echter streven wij er naar om trendy gerechten op de borden van onze gasten te toveren. De specialiteitenkaart heeft naast een bijzondere vormgeving van de menukaart zelf, dan ook een bijzonder culinair aanbod aan lekkere pannenkoeken, allen samengesteld door onze verrassend creatieve kok.

De pannenkoek specialiteiten van deze menukaart, zijn voor de echte bourgondiër absolute aanraders.

Bekijk onze specialiteitenkaart

Laat het culiniaire arrangement op de specialiteitenkaart u verrassen, combineer uw keuze met de wijnproeverij tips op de kaart

"Combine wine & dinner, makes these combinations a Winner"

Deze tekst pronkt bovenaan op onze specialiteitenkaart. Een goede combinatie aan wijn, met de smaken van onze specialiteiten zijn een winnende combinatie. Achter elk gerecht op de speciale menukaart, vindt u een wijntip van onze gastvrouw. Deze kunt u naar wens en naar smaak, naast uw speciale pannenkoek bestellen. Uw gastvrouw kan u alles vertellen over het wijnarrangement, door haar ervaringen, adviezen en tips van de sommelier, de aangeboden wijnproeverij in de vorm van de high wine, tevens in ons aanbod te vinden.

Deze lekkere hartige pannenkoek hoofdgerechten van de specialiteitenkaart zijn ook te nuttigen tijdens een lunch

Uw zakenrelatie eens kennis laten maken met een traditioneel Nederlandse gerecht, maar dan met dat extra culinaire sprankeltje dat bij een zakenlunch hoort. Samen met je moeder of vriendin een lekker drankje combineren met een stevige lunch. Met vrienden een sportieve ochtend afsluiten met een stevige maaltijd pannenkoek tijdens de lunch. Alle pannenkoeken van de specialiteitenkaart vindt u ook terug op onze lunchkaart.

Kortom een pannenkoek eten op bijzondere wijze kan zeker in bij 't Genot in Vierlingsbeek!

Bekijk onze specialiteitenkaart

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag 12.00 tot 21.00uur

dinsdag gesloten

woensdag 12.00 tot 21.00uur

donderdag 12.00 tot 21.00uur

vrijdag 12.00 tot 21.00uur

zaterdag 12.00 tot 21.00uur

zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 23.00uur

juni - juli- augustus - september
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.