Restaurant Overloon en omgeving

Restaurant in Vierlingsbeek nabij Overloon

Wil je naar een lekker restaurant in de omgeving van Overloon? Bezoek dan eens pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek. Op slechts 5 kilometer afstand van Overloon vind je ons restaurant namelijk al!  Naast heerlijke pannenkoeken kun je bij ons ook terecht voor een smakelijke lunch of lekker diner.

 BEKIJK LUNCH- OF MENUKAART

 

Pannenkoeken eten in Overloon en omgeving

Ben jij een echte liefhebber van pannenkoeken? Het restaurant nabij Overloon kent een uniek en uitlopend assortiment aan overheerlijke pannenkoeken. De Amerikaanse BBQ Chicken pannenkoek, de Hollandse pannenkoek met ragout en de Atlantische pannenkoek met mosterd-dille dressing zijn voorbeelden van pannenkoeken die je niet in ieder pannenkoekenrestaurant terug zult vinden. Pannenkoeken eten bij ’t Genot moet voor jou een ervaring zijn die onze naam eer aan doet!

 

De hele week geopend

Ons restaurant is gelegen in het natuurgebied tussen de Maas en de Peel een unieke locatie waar voor natuurliefhebbers, fietsers en wandelaars. Door ons prachtig overdekte terras, kun je zowel in warme- als in koude perioden genieten op het terras. Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10.00 uur. Loop gerust eens binnen voor een heerlijk bakje koffie of ontdek de smaak van onze overheerlijke pannenkoeken. Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan nu bij het restaurant in de buurt van Overloon!

RESERVEER NU

 

Meer dan pannenkoeken en een terras

Niet alleen voor pannenkoeken of een wijntje op het terras kun je bij ’t Genot terecht ook voor een gezellige high tea of ontbijt ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden bekijk dan de volgende pagina’s:

 

 

CONTACT

 

Fiets- en wandelroutes in omgeving Overloon

Door de unieke ligging van ons restaurant nabij Overloon kun je een lunch of diner bij ‘t Genot uitstekend combineren met een van de prachtige fiets- en wandelroutes in de omgeving. Wij hebben voor jou al enkele routes op een rijtje gezet. Ben jij benieuwd naar de routes door de mooie natuur van Overloon? Klik dan op de onderstaande linken om de routes te bekijken.

FIETSROUTE WANDELROUTE

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer