Restaurant in Vierlingsbeek

Restaurant in Vierlingsbeek nabij Boxmeer en Venray

Wilt u lekker uit eten in de omgeving van Boxmeer en Venray? Denkt u dan eens aan ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek. Naast een uniek en uiteenlopend assortiment aan heerlijke pannenkoeken kunt u bij ons ook terecht voor een smakelijke lunch of lekker diner. Ons restaurant in Brabant is gevestigd in een gezellig koffiehuis met prachtig (overdekt) terras. Wij zijn 7 dagen per week geopend vanaf 10.00u. Loopt u gerust eens binnen voor een heerlijk bakje koffie en ontdek onze rijkelijk gevulde menukaart.

UIT ETEN IN VIERLINGSBEEK

 

Een eetcafé met ambachtelijke specialiteiten

Restaurant ’t Genot in Vierlingsbeek is een kwaliteitsrestaurant op een bijzondere locatie. Ons restaurant ligt in het natuurgebied tussen de Peel en de Maas waar u prachtige fiets- en wandelroutes aantreft. Zo kunt u na een pittige wandeling of fietstocht door de mooie natuur en langs vele bezienswaardigheden aanleggen bij ons restaurant in Vierlingsbeek voor:

 

BEKIJK MENUKAART

 

Een restaurant in Noord-Brabant voor jong en oud

Uit eten bij ons eetcafé in Vierlingsbeek, nabij Boxmeer en Venray, is een genot voor jong en oud. Op ons prachtige (overdekte) buitenterras geniet u onder het genot van een hapje en drankje van de rust en het zonnetje. Ondertussen kunnen de kinderen zich prima vermaken in onze speeltuin. Of kom gezellig met de hele familie, uw collega’s of vrienden om te genieten van onze culinaire hoogstandjes, waaronder een speciaal assortiment aan ambachtelijk gebakken pannenkoeken. Kortom, ons restaurant in Vierlingsbeek is een genot voor iedereen!

ONS AANBOD

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer