Restaurant Boxmeer en omgeving

Hét pannenkoekenrestaurant van Boxmeer en omstreken

Ben jij op zoek naar een sfeervol restaurant in de buurt van Boxmeer? ’t Genot is het restaurant van Boxmeer en omstreken waar je de lekkerste pannenkoeken voorgeschoteld krijgt. Dit is lang niet alles! Kom overdag eens langs voor een heerlijke lunch of voor een diner en je weet dat ’t Genot meer is dan enkel een pannenkoekenhuis. Wij hebben namelijk een erg gevarieerde menukaart, van pannenkoeken tot salades tot broodjes.

 BEKIJK MENUKAART

Zeer gevarieerd menu

Pannenkoekenliefhebbers kunnen bij ons terecht voor unieke pannenkoeken. Zo kun je bijvoorbeeld  genieten van de Atlantische pannenkoek met mosterd-dille dressing, de briepannenkoek met ham, prei en ananas of de appelpannenkoek die aan tafel geflambeerd wordt met Calvados. ’t Genot beschikt tevens over een uitgebreid assortiment. Er is keuze uit meer dan 40 verschillende pannenkoeken. Dit staat los van de kinderpannenkoeken en overige gerechten.

Restaurant bezoeken combineren met een activiteit in de natuurlijke omgeving van Boxmeer

Pannenkoekenhuis ’t Genot is tevens gevestigd op een bijzondere locatie. Wij zijn namelijk gevestigd in het natuurgebied tussen de Maas en de Peel. Deze natuurlijke omgeving leent zich fantastisch voor de mooiste fiets- en wandelroutes. Wij hebben deze routes speciaal voor jou uitgestippeld. Daarnaast hebben we wat sfeerimpressies toegevoegd via enkele foto’s van de route, zodat je een beeld krijgt van deze fantastische omgeving. Na een rustgevende wandeling of een stevige fietstocht in de omgeving van Boxmeer kun je bij ons restaurant terecht voor:

- Een high tea, high beer of high wine
- Koffie met gebak
- Een compleet verzorgd ontbijt
- Een smakelijke lunch of diner
- De lekkerste ambachtelijke pannenkoeken 

Restaurant ’t Genot dichtbij Boxmeer gevestigd

Het restaurant is op slechts 10 minuten rijden van Boxmeer vandaan. Het restaurant ligt op de grens van Noord-Brabant en Limburg. Dit maakt het makkelijk bereikbaar voor inwoners uit Limburg en Noord-Brabant. Wij zijn de hele week geopend vanaf 10.00 uur. Bezoek ons en geniet van onze heerlijke pannenkoeken. Reserveren kan zowel online als via de telefoon: 0478-631669. We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Reserveer direct

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.