Pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek

Pannenkoeken eten in Vierlingsbeek? Dat kan bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot. ’t Genot heeft een uitgebreide kaart met ambachtelijke pannenkoeken. Van zoete pannenkoeken tot hartige pannenkoeken tot echte specialiteiten. Daarnaast kun je bij ’t Genot zelfs pannenkoeken afhalen. Ook ben je van harte welkom voor een high tea, high beer of een drankje op ons mooie terras.

Lees meer over 't Genot

Ruim aanbod bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot

Bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot vind je een zeer uitgebreide pannenkoekenkaart met pannenkoeken variërend van een hartige pannenkoek tot een zoete pannenkoek. Daarnaast staan er op de menukaart van ’t Genot ook enkele echte specialiteiten zoals pannenkoeken met rode mul en scampi’s of de carpacciopannenkoek.

Naast onze pannenkoekenkaart hebben we ook een uitgebreide lunchkaart met diverse salades, broodjes, uitsmijters en wraps.

 

Lunchkaart   Menukaart

 

Geen pannenkoekenhuis maar een pannenkoekenrestaurant

Waarom geen pannenkoekenhuis maar een pannenkoekenrestaurant? Bij  Pannenkoekenrestaurant ’t Genot werken we op ambachtelijke wijze, dit betekent dat de pannenkoeken gebakken worden in een pan en niet in een machine. Ook werken wij veel met regionale producten, zo komen onze eieren van een kippenboer uit Vierlingsbeek en maakt de Zuidmolen in Groesbeek voor ons een speciale pannenkoekenmix die alleen wij mogen gebruiken. Daarnaast zijn wij het eerste restaurant in Nederland dat werkt met een AQUAPONICS systeem. Omdat dit uniek is in Nederland, wijde horecamagazine “Misset Horeca” hier een uitgebreid artikel aan. 

Lees hier het volledige artikel

 

Reserveer een tafel bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot

Zin in een ambachtelijke pannenkoeken van Pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek? Reserveer dan nu snel een tafeltje om zeker te zijn van een plek in ons restaurant. Voor het plaatsen van een reservering kun je contact opnemen met ’t Genot via telefoonnummer 0478 63 16 69.

Pannenkoeken afhalen bij Pannenkoekenrestaurant ‘t Genot

Geen tijd om uitgebreid pannenkoeken te komen eten bij ’t Genot in Vierlingsbeek? Maar toch zin in pannenkoeken? Dan heb je geluk, voor de echte liefhebber hebben wij vanaf nu ook een afhaalmenukaart. Geef telefonisch je bestelling aan ons en haal ongeveer 30 minuten na het bestellen je pannenkoek(en) bij ons op.

’t Genot verkozen tot één van de mooiste plekjes van Noord-Brabant

In ons moderne restaurant waan je je echt helemaal in de natuur. Doordat in het interieur is gewerkt met vele groentinten, boomstammen en natuursteen heb je ook echt het gevoel dat je buiten bent. Het mooi ingerichte restaurant loopt door in de prachtige bloementuin, die gevuld is met de mooiste vogels. Het is dan ook niet voor niets dat RTL4 programma “Hallo Holland” Pannenkoekenrestaurant ’t Genot heeft verkozen tot één van de mooiste plekjes van Noord Brabant.

Dinerbon ’t Genot

Op zoek naar een leuk cadeau? Denk dan eens aan de dinerbon van ’t Genot. Je kunt zelf bepalen wat het gewenste bedrag is wat je cadeau wilt geven. Bij ‘t Genot kun je zeven dagen per week terecht voor een dinerbon. Niet veel tijd? Bel dan even voordat je de dinerbon op wilt komen halen. Wij zorgen er dan voor dat deze voor je klaar ligt.

Bestel een dinerbon

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer