't genot drinks, dinner & grill in Vierlingsbeek

Voor een heerlijke lunch of diner bent u bij 't Genot Drinks, Dinnner & Grill aan het juiste adres.Vierlingsbeek? ’t Genot heeft een uitgebreide kaart met diverse a la carte gerechten. Wat dacht u van een heerlijke Filet Mignon "het lekkerste stukje biefstuk" of verse tonijnfilet in een krokant jasje van wasabipitten. Daarnaast kun je bij ’t Genot ook heerlijk lunchen of gewoon neerstrijken op ons terras voor een kopje koffie met huisgemaakt lekkers. Ook ben je van harte welkom voor een high tea, high beer of een drankje op ons mooie terras.

Lees meer over 't Genot

Ruim aanbod bij ’t Genot Drinks, dinner & grill

Bij ’t Genot Drinks, Dinner & Grill vind je een ruim aanbod aan gerechten variërend van vis, vlees en vegetarisch. Voor een iedere is er wat wils. Naast onze a la carte kaart serveren wij ook een tafelgrill arrangement genaamd "'t Genot by night". Laat u verwennen met een heerlijke appitizer plank waarna u zelf u stukje vlees of vis gaat grillen op een steengrill, de avond sluiten we af met een nagerechten plank met daarop een combinatie van zoete lekkernijen en kaas. De kosten van dit arrangement zijn € 39.95 p.p

Naast onze a la carte kaart hebben we ook een uitgebreide lunchkaart met diverse salades, broodjes, uitsmijters en wraps.

 

 

 

Bij ’t Genot Drinks, Dinner & Grill werken we op ambachtelijke wijze, dit betekent dat we werken met voornamelijk regionale ambachtelijke producten en deze producten onbewerkt zijn. gebruiken.

Reserveer een tafel bij ’t Genot Drinks, dinner & grill

Zin in een avondje genieten van ambachtelijke regionale gerechten van ’t Genot in Vierlingsbeek? Reserveer dan nu snel een tafeltje om zeker te zijn van een plek in ons restaurant. Voor het plaatsen van een reservering kun je contact opnemen met ’t Genot via telefoonnummer 0478 63 16 69.

’t Genot verkozen tot één van de mooiste plekjes van Noord-Brabant

In ons moderne restaurant waan je je echt helemaal in de natuur. Doordat in het interieur is gewerkt met vele groentinten, boomstammen en natuursteen heb je ook echt het gevoel dat je buiten bent. Het mooi ingerichte restaurant loopt door in de prachtige bloementuin, die gevuld is met de mooiste vogels. Het is dan ook niet voor niets dat RTL4 programma “Hallo Holland” ’t Genot Drinks, Dinner & Grill heeft verkozen tot één van de mooiste plekjes van Noord Brabant.

Dinerbon ’t Genot

Op zoek naar een leuk cadeau? Denk dan eens aan de dinerbon van ’t Genot. Je kunt zelf bepalen wat het gewenste bedrag is wat je cadeau wilt geven. Bij ‘t Genot kun je zes dagen per week terecht voor een dinerbon. Niet veel tijd? Bel dan even voordat je de dinerbon op wilt komen halen. Wij zorgen er dan voor dat deze voor je klaar ligt. (dinsdag gesloten)

Bestel een dinerbon

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.