Met recht een pannenkoekenrestaurant

't Genot in Vierlingsbeek mag zich met recht een pannenkoekenrestaurant noemen.Waarom dan geen pannenkoekenhuis? Bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot wordt uw pannenkoekenbeslag op ambachtelijke wijze gemaakt, vervolgens wordt uw pannenkoek gebakken in een grote koekenpan en niet in een machine. U vindt deze ambachtelijke en unieke smaak dan ook nergens anders in omgeving Boxmeer en Venray, dan in Vierlingsbeek bij pannenkoekenrestaurant 't Genot.

Wij werken met Ambachtelijke en regionale producten in en op onze pannenkoeken

De ingrediënten van onze pannenkoeken betreffen veelal regionale producten, zo komen onze eieren van een kippenboer uit Vierlingsbeek en maakt de Zuidmolen in Groesbeek voor ons een speciale pannenkoekenmix die alléén wij mogen gebruiken. Deze bijzondere kenmerken hebben dan enkel en alleen betrekking op de bodem van uw gerecht. Naast de ambachtelijke smaak van deze bijzondere pannenkoeken bodem, functioneert deze namelijk ook als presentatiepalet voor zijn smakelijke vulling of topping.

Wij zijn niet zomaar een pannenkoekenhuis en noemen ons dan ook liever restaurant. Onze pannenkoekenbakker werkt graag met bijzonder creatieve en niet alledaagse combinaties. Deze gerechten vind u dan ook voornamelijk op de specialiteitenkaart in het restaurant. Ook de pannenkoeken zoals u deze vind op de lunchkaart of dinerkaart, worden met zorg en tot in de kleinste details opgemaakt tot een presentabel culinair hoogstandje. Bijna elk gerecht heeft dan ook een kleine culinaire handtekening van onze kok. Maandelijks vindt u bijzonder streek en seizoensgerechten op de pannenkoek van de maand. Denk bijvoorbeeld aan wildgerechten, de zomerkoninkjes, truffel, stoofperen en andere bijzondere toppings. Lees meer over de pannenkoek van de maand in onze blog.

't Genot geen pannenkoekenhuis, maar pannenkoekenrestaurant in het land van cuijk en het maasheggengebied

Pannenkoeken eten bij pannenkoekenrestaurant 't Genot, na een mooie wandel- of fietstoch door het Maasheggengebied, maakt uw bezoek aan het gebied land van Cuijk compleet. In het land van Cuijk kunt u onbeperkt genieten van het bourgondische leven. Een tussenstop voor een ontbijt, lunch, borrel of diner bij pannenkoekenrestaurant 't genot, is dan ook genieten van onze culinaire gastvrijheid.

Woord van Bart Goossens, onze kok en pannenkoekenbakker

't Genot in Vierlingsbeek blijft vernieuwen! Onze gasten moeten telkens weer verrast worden. Dat kan zijn door verranderingen in ons interieur of een nieuw terras, maar het belangrijkste is dat de keuken van ons pannenkoekenrestaurant, telkens met nieuwe en verrassende gerechten blijft komen. Zo kan uit eten bij ons, steeds uw nieuwsgierigheid blijven wekken en ontdekken onze gasten nieuwe smaakcreaties.

Meer weten over de gerechten, ideeën en de werkzaamheden in de keuken van 't Genot. Lees dan meer in de blogs van Bart Goossens.

Blogs uit de keuken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer