Pannenkoekenhuis in Brabant

Pannenkoekenhuis in Brabant? Kom naar ’t Genot!

Bent u op zoek naar een gezellig en sfeervol pannenkoekenhuis in Brabant? Kom dan eens langs bij Pannenkoekenhuis ’t Genot in Vierlingsbeek, nabij Venray en Boxmeer aan de A73. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan overheerlijke pannenkoeken die op ambachtelijke wijze voor u worden bereid. U treft ons pannekoekehuis in Brabant in een gezellig koffiehuis met ruim terras. Wij zijn gevestigd nabij vele historische bezienswaardigheden en omgeven door de prachtige natuur tussen de Maas en de Peel. U vindt hier ook vele mooie fiets- en wandelroutes.

WANDEL & FIETSROUTES

 

Lekker ontspannen bij ons pannenkoekenrestaurant in Brabant

’t Genot is een ambachtelijk pannekoekenrestaurant in Brabant. Dat houdt in dat onze pannenkoeken gewoon in de pan worden gebakken. Daarbij heeft u de keuze uit vele specialiteiten, bereid met heerlijke producten uit de regio. Naast pannenkoeken kunt u bij ons ook terecht voor ontbijt, lunch en diner. Of drink gezellig een bakje koffie met gebak en nuttig een lekker borreltje op ons (overdekte) terras. Wat uw keuze ook zal zijn; bij ons pannenkoekenhuis in Brabant geniet u altijd van lekker eten en drinken tegen een betaalbare prijs!

BEKIJK MENUKAART

 

Brabants Pannekoekenhuis ’t Genot: 7 dagen per week geopend

Heeft u zin in een heerlijke, ambachtelijke pannenkoek uit het Brabantse land. Kom dan snel langs bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot in het Brabantse Vierlingsbeek. Bij ons geniet u van:

 

Wij zijn gevestigd nabij Boxmeer en Venray, aan de A73 vlakbij het station. Onze enthousiaste medewerkers staan voor u klaar!

CONTACT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer