Pannenkoek eten in Vierlingsbeek

Een heerlijke ambachtelijke pannekoek eten in Vierlingsbeek

Wilt u een pannenkoek eten in Venray, Boxmeer of nabije omgeving? Dan bent u bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek aan het juiste adres. Wij bieden u volop keuze uit een divers assortiment, zodat u de meest uiteenlopende pannenkoeken kunt eten. Onze pannekoeken zijn op ambachtelijke wijze gebakken, ze worden namelijk gewoon in de pan op het fornuis vers voor u bereid. Daarbij maken we voornamelijk gebruik van regionale producten. Wij laten u de lekkerste pannenkoeken eten voor een betaalbare prijs!

BEKIJK DE MENUKAART


Pannenkoeken eten en ondertussen heerlijk genieten

Kom gezellig eens langs op onze bijzondere locatie in Vierlingsbeek, nabij Venray en Boxmeer, en maak uw keuze uit ons ruime assortiment aan eten en drinken: Lekker pannenkoeken eten, koffie met gebak nuttigen of kies één van onze vele andere gerechten! Bij ’t Genot bieden wij u:

 

’t Genot is er voor iedereen: jong en oud. Terwijl u heerlijk geniet van uw hapje en drankje op ons (overdekte) terras, spelen uw kinderen gezellig in de speeltuin. Lekker ontspannen in Brabant!

NEEM CONTACT OP


Pannenkoek eten in Vierlingsbeek bij Venray en Boxmeer

Wilt u een heerlijke, op ambachtelijke wijze gebakken, pannenkoek eten in Vierlingsbeek, nabij Venray en Boxmeer? Komt u dan snel eens langs bij ’t Genot. U kunt bij ons zeven dagen per week terecht om een hartige, zoete en/of rijkelijk belegde pannenkoek te eten. Dus bent u de prachtige Brabantse omgeving aan het verkennen in het gebied van de Peel en de Maas? Komt u dan snel eens langs in Vierlingsbeek om een smaakvolle pannenkoek te eten!

WANDEL & FIETS ROUTES

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer