Geschiedenis 't Genot

Eind april 2013 werd onze droom werkelijkheid en werd 't Genot als pannenkoekenrestaurant feestelijk geopend door Burgemeester Karel van Soest. Vanaf dat moment proberen wij samen met ons enthousiaste team uw verblijf bij 't Genot onvergetelijk te maken.

We hopen u graag een keer te mogen ontvangen in ons restaurant.

Een stukje geschiedenis vindt u hier

 

Bart Goossens

Horeca ondernemer en chefkok met een grote drijfveer!

Ik zie een pannenkoek als een schilderij, waarbij ik verschillende soorten groenten, vlees en vis gebruik als de verf. Iedere pannenkoek moet de keuken verlaten als een mooi kunstwerk.

Lees meer

 

Anja Goossens

Deze ambiteuze, vriendelijke gastvrouw heet u hartelijk welkom

Met al meer dan 20 jaar horeca ervaring, weet deze gastvrouw precies wat echte gastvrijheid is. Ze zal er alles aan doen om onze naam eer aan te doen en u verblijf bij 't Genot onvergetelijk te maken.

Lees meer

 

Hennie Goossens

Deze kok heeft een grote passie voor koken

Al op jonge leeftijd draaide Hennie al alleen een keuken. "Mijn doel is dat de gasten lekker eten bij ’t Genot, en hier een gezellige middag of avond hebben in een goede ambiance.”

Lees meer

 

Sandra Sanders

Net dat beetje extra aandacht in de bediening

Naast een gedegen horeca opleiding, heeft Sandra ruime ervaring in de verzorging van de restaurant gast. Mensen met een tevreden gevoeld de deur uit zien gaan, geeft haar voldoening.

Lees meer

 

Team 't Genot

Een team creatieve en culinaire enthousiastelingen ontvangt u graag bij restaurant 't Genot

Ons team bestaat uit 22 jonge enthousiaste jongens en meiden die er alles aan doen om al u wensen en vragen te vervullen. Zij heten u van harte welkom bij Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot.

Lees meer

 

Cadeaubon

't Genot cadeau doen?

Een verjaardag, iemand verrassen, een gezellig samenzijn, een wandel- of fietsroute cadeau geven incl. ontbijt, lunch of diner. Alles kan!

 

Lees onze blogs voor een een mooie impressie van ons aanbod, evenementen en onze omgeving.

Naar de blogs

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact
Maandag t/m Zaterdag: 11.00 tot 20.00 u.
Zondag: 10.00 tot 20.00 u.
Restaurant sluit om 21.00 uur

Reserveren
Reserveer