Ontbijt en Lunch

De dag rustig beginnen met een compleet verzorgd ontbijt? Of even op adem komen met een overheerlijke lunch? Naast een diner, high wine, high beer of high tea kunt u bij Pannenkoekenrestaurant ‘t Genot ook terecht voor een uitgebreid ontbijt of lunch. Wij hebben verschillende ontbijt arrangementen en een uitgebreide lunchkaart met heerlijke soepen, salades en broodjes.

 

Ontbijt arrangementen

U kunt bij ons kiezen uit verschillende ontbijt arrangementen, het standaard ontbijt, het luxe ontbijt. Maar ook serveren wij diverse ontbijt gerechten zoals Toast met roerei of in kruidenboter gebakken champignons. We serveren het ontbijt op zaterdag en zondag van 10.00 tot 11.30uur. En in de zomermaanden van maandag t/m zondag van 10.00 tot 11.30uur.

Standaard ontbijt

Een standaard ontbijt bestaat uit

Het standaard ontbijt arrangement kost € 8,50 per persoon.

Luxe ontbijt

Het luxe ontbijt arrangement bestaat uit:

De kosten voor dit ontbijt arrangement bedragen € 12,50 per persoon. Wanneer u gebruik wilt maken van dit arrangement willen we u verzoeken om vooraf even te reserveren zodat we ook voldoende tijd hebben om het luxe ontbijt voor u voor te bereiden.

Toast met champignons

In kruidenboter gebakken met wit, bruin of maisbrood € 7,50

Toast met roerei

Met champignon|ui|gebakken spekjes € 7,50

BROODJE GEZOND

Met ham|kaas|tomaat|komkommer|gekookt ei|sla|kruidenmayonaise € 6,50

croissant

Croissant met frambozen of chocoladevulling & vruchtenyoghurt met muesli € 5,00

 

 

Lunchen in de omgeving van Venray en Boxmeer

Ook voor een overheerlijke lunch bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunt u kiezen voor een pannenkoeken lunch, kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lunchkaart en speciaal voor iedereen die moeite heeft met kiezen hebben wij het lunchmenu.

Pannenkoeken lunch

Uiteraard kunt u tijdens de lunch kiezen voor een van de pannenkoeken van onze zeer uitgebreide pannenkoekenkaart. Op deze kaart vindt u 60 verschillende pannenkoeken variërend van zoete en hartige pannenkoeken. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van pannenkoek ’t Genot: een pannenkoek met daarop een drieluik van carpaccio, gerookte zalm en brie met noten en honing. Of gewoon een ouderwetse spek – appel pannenkoek.

Bekijk onze pannenkoekenkaart

 

Uitgebreide lunchkaart met soepen, salades en broodjes

Naast onze pannenkoekenkaart bieden wij u ook een uitgebreide lunchkaart aan met verschillende soepen en salades maar daarnaast is onze specialiteit de "Grilled Sandwich". Een diversiteit aan luxe tosti's, wat dacht u bijvoorbeeld van een grilled sandwich met roomkaas en zalmtartaar of een Italiaanse tosti met Parmezaansekaas, Parmaham, Courgette en bassilicumpesto. Bij ’t Genot werken we veel met regionale siezoensproducten waardoor onze lunchkaart ook iedere seizoen wisselt.

Bekijk onze lunchkaart

 

Een lunch menu voor iedereen die niet kan kiezen

Kunt u geen keuze maken uit de gerechten op de lunchkaart? Probeer dan eens ons lunchmenu met de toppers van ’t Genot. Wij serveren 3 kleine gerechten die samen een volledige lunch zijn. Vooraf heeft u keuze uit 1 van onze huisgemaakte soepen, waarna we u nog verwennen met een grilled sandwich en een zalmtartaart met rode ui en mosterd-dille dressing. De kosten voor het lunchmenu bedragen € 15,- per persoon.

Reserveer een tafel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer