Ontbijt en Lunch

De dag rustig beginnen met een compleet verzorgd ontbijt? Of even op adem komen met een overheerlijke lunch? Naast een diner, high wine, high beer of high tea kunt u bij Pannenkoekenrestaurant ‘t Genot ook terecht voor een uitgebreid ontbijt of lunch. Wij hebben verschillende ontbijt arrangementen en een uitgebreide lunchkaart met heerlijke soepen, salades en broodjes.

 

Ontbijt arrangementen

U kunt bij ons kiezen uit drie verschillende ontbijt arrangementen, het standaard ontbijt, het luxe ontbijt en het champagne ontbijt. We serveren het ontbijt 7 dagen in de week van 10.00uur tot 11.30uur.

Standaard ontbijt

Een standaard ontbijt bestaat uit

Het standaard ontbijt arrangement kost € 8,50 per persoon.

Standaard ontbijt reserveren

 

Luxe ontbijt

Het luxe ontbijt arrangement bestaat uit:

De kosten voor dit ontbijt arrangement bedragen € 12,50 per persoon. Wanneer u gebruik wilt maken van dit arrangement willen we u verzoeken om vooraf even te reserveren zodat we ook voldoende tijd hebben om het luxe ontbijt voor u voor te bereiden.

Luxe ontbijt reserveren

 

Champagne ontbijt

Wanneer u kiest voor een champagne ontbijt dan ontvangt u:

Champagne ontbijt reserveren

 

Lunchen in de omgeving van Venray en Boxmeer

Ook voor een overheerlijke lunch bent u bij ons aan het goede adres. Zo kunt u kiezen voor een pannenkoeken lunch, kunt u gebruik maken van onze uitgebreide lunchkaart en speciaal voor iedereen die moeite heeft met kiezen hebben wij de lunchproeverij.

Pannenkoeken lunch

Uiteraard kunt u tijdens de lunch kiezen voor een van de pannenkoeken van onze zeer uitgebreide pannenkoekenkaart. Op deze kaart vindt u 60 verschillende pannenkoeken variërend van zoete en hartige pannenkoeken. Zo is er altijd voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van pannenkoek ’t Genot: een pannenkoek met daarop een drieluik van carpaccio, gerookte zalm en brie met noten en honing. Of gewoon een ouderwetse spek – appel pannenkoek.

Bekijk onze pannenkoekenkaart

 

Uitgebreide lunchkaart met soepen, salades en broodjes

Naast onze pannenkoekenkaart bieden wij u ook een uitgebreide lunchkaart aan met verschillende soepen, salades en broodjes. Bij ’t Genot werken we veel met regionale siezoensproducten waardoor onze lunchkaart ook iedere seizoen wisselt.

Bekijk onze lunchkaart

 

Een lunch speciaal voor iedereen die niet kan kiezen

Kunt u geen keuze maken uit de gerechten op de lunchkaart? Probeer dan eens onze lunchproeverij met de toppers van ’t Genot. Wij serveren 3 kleine gerechten die samen een volledige lunch zijn. Ieder seizoen wisselen de gerechten van de lunchproeverij. De kosten voor de lunchproeverij bedragen € 12,50 per persoon.

Reserveer een tafel

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.

Let op. Maandag 15 April Gesloten !!!

Reserveren
Reserveer