Ons team

Beste gasten van ’t Genot,

Via deze weg willen wij ons ook als team aan u voorstellen. Wij zijn een jong, enthousiast en flexibel team tussen de 15 en 37 jaar. We wonen allemaal in de omliggende dorpen zoals: Boxmeer, Vortum Mullem, Groeningen, Overloon en Venray. We hebben veel overeenkomsten maar zijn tegelijkertijd erg verschillend. Sommige van ons werken al vanaf de opening van het pannenkoekenhuis bij ’t Genot en een enkeling zelfs al bij het voormalig koffiehuis.

Het grootste gedeelte heeft zich later toegevoegd aan ons team. Dat houdt ons scherp en op die manier kunnen we veel van elkaar leren en blijven we ons ontwikkelen. We studeren onder andere op Metameer Stevensbeek, Elzendaal College Boxmeer, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen of op de Radboud universiteit te Nijmegen. Hier studeren we voor verschillende beroepen zoals: verpleegkunde, maatschappelijk werker, geschiedenis, loodgieter of logopedie. Naast al het harde werken en het leren van de studieboeken zijn we ook heel sportief. Naast fitness leggen we in de zomer ook de nodige kilometers af op het prachtige terras van ’t Genot. Na een lange dag werken zijn we altijd wel te porren voor een sluitborrel samen met Bart & Anja. De wijnen en het bier worden altijd grondig getest zodat we onze gasten precies kunnen vertellen hoe onze dranken smaken. Het voorproeven wordt dus heel zorgvuldig uitgevoerd. Meestal duren de borrels iets langer dan gepland en moeten we de barkoeling ’s ochtends weer opnieuw aanvullen. Tussen al de gezelligheid en het geproef van de drankjes door wordt de dag vaak nog even geëvalueerd. Wat ging er goed en wat kan er nog beter. Vaak komen hier leuke innovatieve ideeën uit naar voren. Denk aan ideeën voor de menukaart, de indeling van het restaurant, de werkwijze van keuken en bediening en de communicatie onderling.

Etentjes met Sushi, Tapas, de Italiaan en Fingerfood vinden we ook leuk om te organiseren. Af en toe gaan we ook naar de bioscoop en samen op stap. Dit organiseren we altijd samen. De favorieten zijn toch wel Outlands, Lindefeesten, Vierlingsbeek Open Air en natuurlijk de carnaval. Iedereen die mee wil is van harte welkom en uiteraard is niks verplicht. Naast dit alles hebben we één keer per jaar een groot personeelsfeest en met de Kerstmis de Kerstviering. Zo mochten we 2019 ons eigen kerstpakket samen stellen bij Plus Verbeeten in Vierlingsbeek. Dit was natuurlijk hartstikke hilarisch en gezellig.

We werken allemaal met plezier bij Restaurant ’t Genot en in negen jaar tijd hebben we een hecht en hardwerkend team ontwikkeld waar iedereen zich thuis voelt..!!!

Graag tot snel bij Restaurant 't Genot, Drinks, Dinner & Grill

Iris ten Cate - medewerkster bediening

Boven van links naar rechts: Peerke, Floor, Iris, Anna, Jil, Charlotte, Bart. Onder van links naar rechts: Fieke, Meta, Rosa, Denise en Anja

Van links naar rechts: Dewi, Jordy, Dennis, Mark, Bjorn, Ryan, Noah, Vera en Bart

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.