Menukaart 't Genot

Maak onderstaande uw keuze uit een 3-tal van onze menukaarten

De 3-tal menukaarten van pannenkoekenhuis ’t Genot zijn hieronder te vinden. Naast een menukaart voor pannenkoeken bieden wij ook een lunchkaart en een afhaalmenu aan. Ontdek zelf wat de mogelijkheden zijn! Op zoek naar de lekkerste pannenkoeken van Noord-Brabant? Bij ’t Genot kun je genieten van een heerlijke, goed belegde pannenkoek. Dit kan natuurlijk in combinatie met één van onze wijnen. Dit alles in onze sfeervolle ruimte, waarin de natuur en een ontspannen ambiance samenkomen.

Menukaart

U heeft bij ons de keuze uit meer dan 60 pannenkoeken, gerechten & specialiteiten

Genieten van een goed belegde pannenkoek?...gecombineerd met één van onze wijnen in ons restaurant. Dit alles in onze sfeervolle ruimte, waarin de natuur en een ontspannen ambiance samenkomen.

 

Download de dinerkaart

 

Lunchkaart

U kunt bij ons pannenkoeken lunchen, maar ook genieten van heerlijk belegde broodjes en warme soepen.

Werp een blik in onze menukaart en maak kennis met bijvoorbeeld Pannenkoek 't Genot of probeer eens onze lunchproeverij met de toppers van ’t Genot. 3 kleine gerechten, maar samen toch een volledige lunch. De lunchproeverij bestaat uit een soepje, een salade en één van onze overheerlijke broodjes. De lunchproeverij wisselt per seizoen.

Download de lunchkaart

 

Afhaalpannenkoek

Eten bestellen en afhalen? Dat kan bij ons ook met een pannenkoek!

Voor de echte liefhebber, bieden wij zelfs de mogelijkheid om op een drukke dag een afhaalpannenkoek te bestellen om deze op uw eigen locatie te kunnen nuttigen. Download hier onze speciale afhaalmenukaart en bestel vandaag nog uw pannenkoeken voor thuis.

 

Download het afhaalmenu   Lees meer

 

Cadeaubon

't Genot cadeau doen?

Een verjaardag, iemand verrassen, een gezellig samenzijn, een wandel- of fietsroute cadeau geven incl. ontbijt, lunch of diner. Alles kan!

 

Bekijk onze video voor een sfeerimpressie.

Naar de video

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week geopend van 10 tot 20.00uur

Reserveren
Reserveer