Luxe en speciale pannenkoeken eten

Luxe en speciale pannenkoeken eten: geniet bij 't genot

Hou je van een goede pannenkoek? Maar dan ook écht van een goede en vooral ook bijzondere pannenkoek? Kom dan pannenkoeken eten bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek. Kies een luxe pannenkoek van de uitgebreide menukaart en geniet gegarandeerd van een culinaire topper!

Bijzondere pannenkoeken eten

’t Genot is allerminst een doorsnee pannenkoekenhuis. Integendeel: je stapt hier binnen in een uniek en sfeervol pannenkoekenrestaurant met een menukaart waar je ú tegen zegt. Kies uit meer dan zestig rijkelijk belegde pannenkoeken voor een betaalbare prijs. Enkele culinaire hoogstandjes van de kaart:

Loopt het water u al in de mond? Klik hier om de complete menukaart te kunnen bekijken. 

Eet je liever een traditionele pannenkoek? Dat kan natuurlijk ook. Op onze kaart vind je naast onze speciale pannenkoeken ook klassiekers als de naturel pannenkoek, de appelpannenkoek en de hartige pannenkoek ham/kaas in diverse varianten.

 BEKIJK menuKAART

Ambachtelijke pannenkoeken eten

Wij bereiden al onze pannenkoeken op ambachtelijk wijze, in een authentieke pannenkoekenpan. We maken zoveel mogelijk gebruik van producten uit de streek, zoals eieren van Vierlingsbeekse kippen en verse seizoensproducten zoals aardbeien en asperges van telers uit de omgeving. Om de lekkerste pannenkoeken te kunnen bakken, heeft de molenaar bovendien speciaal voor ’t Genot een uniek meel samengesteld.

Brabantse gastvrijheid  

Bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek – gelegen tussen Boxmeer en Venray – maak je kennis met échte Brabantse gastvrijheid. En dat maakt het pannenkoeken eten in dit restaurant tot een sfeervolle beleving. Bij lekker weer kan er ook worden gegeten op het buitenterras of het overdekte terras. Naast een pannenkoekenkaart heeft ‘t Genot een gevarieerde ontbijt- en lunchkaart en kun je bij ons ook genieten van een high tea, high wine of high beer.

Wil je een bezoek aan ons restaurant combineren met een mooie wandel- of fietstocht in de omgeving? Ook dat kan! Bekijk dan snel de mogelijkheden.

BEKIJK ROUTES

Lekker thuis pannenkoeken eten?

Wil je meer informatie of reserveren? Neem dan contact op met ’t Genot via telefoonnummer 0478 - 631669. Of klik hier en reserveer direct online. En wil je lekker thuis een overheerlijke pannenkoek eten? Je kunt ze ook bestellen en bij ons afhalen!

RESERVEER DIRECT

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer