Lunchen Overloon en regio

Lunchen in de omgeving van Overloon?

Ben jij op zoek naar een leuke plek om te lunchen in de buurt van Overloon? ’t Genot biedt uitkomst! ’t Genot is gelegen in Vierlingsbeek op slechts 5 kilometer van Overloon. Je kunt zowel voor een ontbijt als voor een lunch terecht bij ’t Genot. Ontbijten kan tussen 10.00 uur en 11.30, terwijl een lunch dagelijks geserveerd wordt tot 16.00 uur. Naast ontbijt en lunch kun je bij ’t Genot terecht voor high tea, high wine, high beer of een champagne ontbijt. Dit kan alléén op basis van een reservering.

RESERVEER DIRECT

Gevarieerd aanbod om te lunchen in de buurt van Overloon

Pannenkoekenliefhebbers kunnen bij ons terecht voor een ruim assortiment pannenkoeken. Maar ’t Genot biedt veel meer dan pannenkoeken. Mensen die willen lunchen in de omgeving van Overloon kunnen uitstekend terecht bij ’t Genot. Als je gaat lunchen bij ons kun je kiezen voor diverse variaties uit de volgende categorieën:

- Soepen
- Salades
- Broodjes
- Eieren
- Warme lunch
- Lunch voor kinderen
- Pannenkoeken

Zoals je kunt zien is de keuze zeer divers. Daarnaast is het aanbod uniek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de salade “Geen kaas van gegeten” of voor het broodje “rookverbod”. Wil jij weten wat de gerechten inhouden of wil je de gehele lunchkaart bekijken? Klik dan op onderstaande button.

 BEKIJK lunchKAART

Combineer lunchen met een prachtige wandel- of fietsroute in de omgeving van Overloon

De unieke ligging van ons restaurant biedt de mogelijkheid om voor of na het lunchen te genieten van een ontspannen wandeling of fietstocht door de natuurrijke omgeving van Overloon. Speciaal voor jou hebben we de routes al opgesteld. Ben jij benieuwd naar de bosrijke omgeving? Via de sfeerbeelden kun je precies zien wat je kunt verwachten tijdens de route. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen. Geniet van de natuur!

 

Bekijk routes

 

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer