Lunchen Overloon en regio

Lunchen in de omgeving van Overloon?

Ben jij op zoek naar een leuke plek om te lunchen in de buurt van Overloon? ’t Genot biedt uitkomst! ’t Genot is gelegen in Vierlingsbeek op slechts 5 kilometer van Overloon. Je kunt zowel voor een diner als voor een lunch terecht bij ’t Genot. Dineren kan vanaf 17.00, terwijl een lunch dagelijks geserveerd wordt tot 16.00 uur. Naast Dinerent en lunch kun je bij ’t Genot terecht voor high tea, high wine, high beer . Dit kan alléén op basis van een reservering.

RESERVEER DIRECT

Gevarieerd aanbod om te lunchen in de buurt van Overloon

Rust liefhebbers kunnen bij ons terecht voor een ruim assortiment lunchgerechten. Maar ’t Genot biedt veel meer dan dat en gaat met de tijd mee. Denk aan een heerlijke pokébowl. Mensen die willen lunchen in de omgeving van Overloon kunnen uitstekend terecht bij ’t Genot. Als je gaat lunchen bij ons kun je kiezen voor diverse variaties uit de volgende categorieën:

- Soepen
- Salades
- Broodjes
- Eieren
- Warme lunch
- Lunch voor kinderen
- Pokébowl

Zoals je kunt zien is de keuze zeer divers. Daarnaast is het aanbod uniek. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de verse carpaccio salade of voor het broodje camembert. Wil jij weten wat de gerechten inhouden of wil je de gehele lunchkaart bekijken? Klik dan op onderstaande button.

 BEKIJK lunchKAART

Combineer lunchen met een prachtige wandel- of fietsroute in de omgeving van Overloon

De unieke ligging van ons restaurant biedt de mogelijkheid om voor of na het lunchen te genieten van een ontspannen wandeling of fietstocht door de natuurrijke omgeving van Overloon. Speciaal voor jou hebben we de routes al opgesteld. Ben jij benieuwd naar de bosrijke omgeving? Via de sfeerbeelden kun je precies zien wat je kunt verwachten tijdens de route. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen. Geniet van de natuur!

 

Bekijk routes

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.