High Wine

De nieuwste trend op culinair gebied, de High Wine. De High Wine is een nieuwe variant op de High Tea. Ben je geen liefhebber van thee maar houd je wel van de gezelligheid met vrienden/vriendinnen onder het genot van een lekker hapje en een goed glas wijn, dan is onze High Wine zeker iets voor jou.

High Wine bij ‘t Genot

Je wordt ontvangen bij 't Genot, waar wij voor u een tafel klaar hebben gezet op het terras, binnen of ons verwarmde paviljoen. Daar serveren wij uw eerste glas wijn met een ontvangst plateau vol heerlijke koude borrelhapjes.

Daarna selecteert de gastheer/vrouw 2 heerlijke wijnen voor je. Op deze maneer kun je bij het volgende plateau ervaren wat verschillende wijnen met verschillende hapjes kan doen. Dit allemaal geheel afhankelijk van het seizoen en rekening houdend met uw wensen, variërend van witte wijn, rode wijn, rosé wijn.

De high Wine kan worden afgesloten met een kopje koffie of thee, of indien gewenst een extra glas wijn naar keuze (niet in arrangement) zo kunt u nog heerlijk nagenieten. 

 

(Vermeld bij uw reservering duidelijk dat het om een High Wine gaat.)

Reserveer een High Wine High Wine op ons terras

Tijdens een mooie zomerse dag op een sfeervol terras genieten van een High Wine? Dan ben je bij ’t Genot in Vierlingsbeek zeker aan het juiste adres. Op mooie dagen kun je er voor kiezen om plaats te nemen op ons in het groen gelegen buiten terras of het overkapte terras met een loungehoek en heaters. Natuurlijk kun je er ook altijd voor kiezen om in het restaurant plaats te nemen.

Een High Wine reserveren?

Je kunt de High Wine tot 2 dagen van tevoren reserveren. Wij serveren de High Wine vanaf 2 personen tussen 13.00 uur en 17.00 uur. De tijdsduur van een High Wine bedraagt ongeveer 2 á 3 uur. De kosten voor een High Wine bedragen €24.50 per persoon 3 verschillende wijnen (rood/wit/rose) en tafelwater.

Tip, vergeet niet om vervoer naar huis te regelen!

(Vermeld bij uw reservering duidelijk dat het om een High Wine gaat.)

Klik hier om de High Wine te reserveren

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.