High tea kinderen

De Tiener Tea van 't Genot: Een high tea speciaal voor kinderen!

Lekker lachen en kletsen met je vriendjes en vriendinnetjes bij een kop thee en de heerlijkste hapjes: dat is de Tiener Tea van restaurant ’t Genot in Vierlingsbeek. Een high tea speciaal voor kinderen van 10 tot 14 jaar.

High tea voor kinderen

Een high tea is natuurlijk altijd lekker en gezellig, niet alleen voor volwassenen, maar zeker ook voor kinderen! Daarom heeft ’t Genot speciaal voor de jeugd de Tiener Tea bedacht: een leuke high tea met bijzondere gerechtjes waar tieners dol op zijn. Je krijgt allerlei lekkere hapjes en drankjes voorgeschoteld waar je van blíjft smullen. Wat dacht je van: 

Kinderfeestje

De high tea voor kinderen (Tiener Tea) kun je doen met z’n tweetjes – gezellig met je BFF – of met een groep vriendjes en vriendinnetjes. Een leuk en origineel idee dus voor een kinderfeestje. Het wordt hoe dan ook een onvergetelijke middag. Bij lekker weer zit je lekker buiten op het terras of in de loungehoek van het overdekte gedeelte. En is het slecht weer? Dan maken we er binnen in ons sfeervolle restaurant een gezellig feestje van.

Tiener tea voor  kinderen/tieners tot 14 jaar 

De high tea voor kinderen duurt ongeveer twee uur en kost 14,50 per kind. Voor die 14,50euro krijg je een welkomstdrankje (warme chocolademelk of een cocktail), veel verschillende lekkere gerechtjes en natuurlijk onbeperkt thee en ranja. 

Reserveer nu voor de High tea kinderen!

Wil je meer informatie of reserveren voor de Tiener Tea? Neem dan contact op met ’t Genot via telefoonnummer 0478 - 631669. Of klik hier en reserveer direct online. Reserveren kan tot twee dagen voor aanvang van de high tea. Vermeld bij de reservering duidelijk dat het om een Tiener Tea gaat.

RESERVEER DIRECT

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.