High tea

Een gezellig uitje met vrienden, je verjaardag een keer op een andere manier vieren of een leuke middag met je zus. Met een high tea van ’t Genot zit je helemaal goed.

High tea

De high tea die wij kennen is afkomstig van de Engels afternoon tea, een theeceremonie die vaak rond 15.00 uur plaats vindt waarbij diverse zoete en hartige gerechtjes worden geserveerd. De high tea van ’t Genot kent vele overeenkomsten met deze Engelse theeceremonie.

High tea bij ’t Genot

Dagelijks ben je van 12.00 uur tot 15.00 uur bij ’t Genot in Vierlingsbeek van harte welkom voor een high tea. Een high tea bij ’t Genot bestaat uit vele zoete en hartige hapjes en 2 uur onbeperkt thee drinken. De kosten voor een high tea bedragen € 17,50 per persoon. Een high tea arrangement kun je tot 2 dagen voor aanvang van de high tea reserveren.

(Vermeld bij uw reservering duidelijk dat het om een High Tea gaat)

High tea reserveren

High tea kinderen

De Tiener Tea van 't Genot: Een high tea speciaal voor kinderen!

Lekker lachen en kletsen met je vriendjes en vriendinnetjes bij een kop thee en de heerlijkste hapjes: dat is de Tiener Tea van pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek. Een high tea speciaal voor kinderen van 10 tot 14 jaar.

Lees meer over de Tiener Tea

 

High tea op het terras

Niets is lekker dan genieten van het mooie weer én een heerlijke high tea. Daarom kun je bij ’t Genot een high tea ook laten serveren op het terras. Je kunt er voor kiezen om plaats te nemen op het ruime buiten terras of in het overkapte terras. In het overkapte terras vind je een grote loungehoek met heaters zodat je ook wanneer het wat frisser is kunt genieten van een high tea op het terras.

Lees meer over ons terras

High tea in de omgeving van Venray voor een grote groep

Op zoek naar een high tea in de omgeving van Venray voor een grote groep? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze locatie biedt namelijk ruimte tot 250 personen. Bij een high tea arrangement heb je de mogelijkheid plaats te nemen in ons restaurant of op het terras. Daarnaast is het ook mogelijk om de locatie gedeeltelijk of volledig af te huren. 

Lees meer over de mogelijkheden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer