Een stukje historie van Pannenkoekenrestaurant 't Genot naar 't genot drinks, dinner & grill


Van koffiehuis naar pannenkoekenrestaurant

In 2012 ontdekten wij het gezellige koffiehuis, oorspronkelijk koffiehuis Samen en later Zo Thuis, op deze mooie locatie hier in Vierlingsbeek. Na jaren lang horeca-ervaring opgedaan te hebben, in zowel binnen als buitenland, vonden wij dit een mooie kans om onze ervaring zelfstandig in de praktijk te brengen.

Het koffiehuis leende zich daar prima voor. Terwijl de deuren onder de noemer koffiehuis geopend bleven, werden er plannen gesmeed voor een verbouwing. Het pand kreeg een uitbreiding en een flinke opknapbeurt. Ook de zonnige tuin en het terras zijn aangepakt om er een mooi totaalplaatje van te maken.

Opening van het nieuwe restaurant door Burgemeester Karel van Soest

Eind april 2013 werd onze droom werkelijkheid en werd 't Genot als pannenkoekenrestaurant feestelijk geopend door Burgemeester Karel van Soest. Vanaf dat moment proberen wij samen met ons enthousiaste team uw verblijf bij 't Genot onvergetelijk te maken. En dat is gelukt, wat hebben wij er van genoten en veel van geleerd. Maar tijden veranderen, corona, lockdown, onzekerheden en tijd om na te denken over het veranderen van de horeca en de wensen en beleving van onszelf en onze gasten. Dit heeft ons doen besluiten om te stoppen met pannenkoeken en te starten met 't Genot drinks, dinner & Grill. Het zelfde fantastische plekje, uitgebreid met verwarmd paviljoen. Andere openingstijden. Heerlijke grillgerechten en nog steeds een afwisselende lunchkaart. 

We hopen u graag een keer te mogen ontvangen in ons vernieuwde restaurant.

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.