Feesten en partijen

Ben je op zoek naar een mooie en bijzondere locatie voor je bruiloft, bedrijfsfeest, vergadering of verjaardag? Dan ben je bij restaurant ’t Genot in Vierlingsbeek aan het juiste adres. De mogelijkheden bij ’t Genot zijn oneindig. Ook voor een koffietafel of condoleance kun je bij ‘t Genot terecht.

Volledig verzorgde feesten en partijen

Bij ’t Genot in Vierlingsbeek kun je terecht voor volledig verzorgde feesten en partijen tot 250 personen. Je hebt de mogelijkheid om een gedeelte van de locatie te huren, het terras, het paviljoen of de volledige locatie af te huren. Op deze manier kun je altijd een sfeervolle en gezellige ambiance creëren die past bij jouw feest of partij. Interesse om een bijeenkomst of feest bij ’t Genot te houden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over ons

Barbecue 't Genot Vierlingsbeek Catering 't Genot in Vierlingsbeek Terras 't Genot Vierlingsbeek 

Mogelijkheden catering

Wanneer je er voor kiest om een feest of partij bij ’t Genot te organiseren dan hoef je niet extra op zoek naar een cateraar. Alle producten die wij serveren komen vers uit onze eigen keuken. De mogelijkheden met betrekking tot de catering zijn dan ook oneindig, hieronder een kleine greep van de mogelijkheden:

 Liever een high tea, lunch of ontbijt? Geen probleem, ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Neem contact op voor alle mogelijkheden

Ieder feest is persoonlijk en uniek, vandaar dat wij niet werken met standaard buffettten en menu's. Liever bespreken wij de mogelijkheden met u samen om vervolgens met een passend voorstel te komen, afhankelijk van uw wensen en gezelschap

Informeer naar de mogelijkheden

’t Genot in Vierlingsbeek meer dan een locatie voor feesten en partijen

’t Genot in Vierlingsbeek is meer dan een locatie voor feesten, bijeenkomsten en partijen. Bij restaurant ’t Genot kun je zes dagen per week terecht voor een lekkere, lunch, diner of een gezellige borrel. Wij hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart met salades, broodjes en ambachtelijke gerechten. Ook voor een high tea, high wine, en high beer kun je bij ons terecht. Benieuwd naar ons volledige aanbod, klik dan op de onderstaande link. 

Lees meer over ´t genot 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.