Dinerbon 't Genot

Altijd leuk om iemand te verrassen en al helemaal met een dinerbon van ‘t Genot.
Verras iemand met een cadeaubon voor een lekkere lunch, high tea, high wine/beer of diner bij Restaurant ’t Genot in Vierlingsbeek. Benieuwd naar alle mogelijkheden lees snel verder!

Verras een geliefde met een dinerbon van ‘t Genot

Een geliefde verrassen? Geef een dinerbon van Restaurant 't Genot cadeau. De dinerbon is een ideaal cadeau voor een verjaardag of bedankje maar het is natuurlijk ook leuk om een bon zo maar te geven. De mogelijkheden met het te besteden bedrag van de bon zijn eindeloos. Wil je meer weten over de bestedingsmogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

Restaurant ’t Genot in Vierlingsbeek

De cadeaubon van ’t Genot kan bijvoorbeeld besteed worden aan een lekkere lunch of diner. Wij hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart met salades, broodjes en ambachtelijke grill gerechten. In de zomer kun je op ons zonnige terras genieten van een verkoelend drankje en lekker hapje. Ook voor een high tea, high wine, en high beer kun je bij ons terecht. 

Ons aanbod

Bepaal zelf het bedrag wat je wilt besteden

Wil jij zelf het bedrag voor de dinerbon bepalen? Geen probleem. Je hebt zelf de mogelijkheid om het gewenste bedrag voor op de bon te bepalen. Aan de hand van het gewenste bedrag, stellen wij een dinerbon voor je op.

Dinerbon ’t Genot kopen

Wil je graag een dinerbon cadeau geven, kom dan naar ’t Genot in Vierlingsbeek. Bij ‘t Genot kun je tijdens onze openingstijden terecht voor een cadeaubon. Heb je niet veel tijd om de bon op te halen, bel dan even van te voren zodat wij er voor kunnen zorgen dat de bon voor je klaar ligt. Je kunt de dinerbon zowel contact als met de pinbetaling afrekenen.

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.