Een borrellocatie met goede wijn, speciaal biertjes en meer...

Een verjaardagsborrel, personeelsborrel, kerstborrel, nieuwjaarsborrel, bedrijfsborrel of gewoon gezellig een goede rode wijn drinken, nippen van een witte wijn of genieten van een speciaal bier op een zondagmiddag.'t Genot in Vierlingsbeek, nabij Boxmeer en Venray is een warme en gezellige borrel locatie, prima toegankelijk met de auto, fiets, de trein (200 mtr van station Vierlingsbeek) 'of met een taxi' om te genieten en gezellig samen te komen borrelen. Met het mooie weer, kan dit op ons terras en tijdens de koude dagen in het knusse interieur van ons restaurant.

Borrelen met de beste rode wijn of een lekkere witte wijn in combinatie met een hapje

Een echte wijnliefhebber houdt van een goede wijn die past bij het seizoen en het gecombineerde zoutje of hartige hapje. Onze gastvrouw, laat zich met regelmaat inspireren door de sommelier in nieuwe wijnen. Zij streeft er dan ook naar in het wijnarrangement te voorzien van de beste rode wijn, een lekkere witte wijn of een goede rosé voor uw borrel. 't Genot voorziet u dan ook van geselecteerd wijnarrangement op de uitgebreide wijnkaart. Deze wijnen combineren daarnaast uitstekend met de hapjes van het high wine arrangement en met de gerechten op onze lunchkaart en dinerkaart.

Maak kennis met het rondje gouverneur, tijdens een high bier, borrel met of proef één van de andere speciaal biertjes.

Net even op een andere wijze kennismaken met speciaal bieren tijdens een borrel met vrienden, is het high beer arrangement van 't Genot. Een leuke activiteit en aanrader voor groepen die net even uitgebreider willen borrelen. Naast de Gouverneur bieren, serveren wij ook andere bieren op uw spontane borrel, waaronder ons unieke bier van de tap "Beks genot". Voor de echte liefhebbers, kan de combinatie met een stevige bite niet ontbreken.

Een drankje nuttigen bij 't Genot in Vierlingsbeek

Doe uzelf of een ander een borrel cadeau. Kom gerust spontaan eens gezellig een drankje drinken in ons restaurant of op ons zonnige terras! Wij ontvangen u buiten ons lunch en diner aanbod, namelijk ook graag voor enkel een gezellige middagborrel. Geniet van de natuurlijke omgeving, pauzeer tijdens één van uw wandel- of fietsroutes op onze borrellocatie, geef eens een high wine of high beer cadeau of vier uw (besloten) feest met een borrel en een hapje op onze locatie.

Voor de bob tijdens de verjaardagsborrel, bedrijfsborrel, personeelsborrel of spontane borrel...

Vindt u bijzondere koffie's, een uitgebreide variatie aan thee of ander drankje op onze drankenkaart.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer