Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| van de gastvrouw

High wine in de omgeving van Boxmeer en Venray bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot

High wine bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot. In de vorige blog van Uw gastvrouw hebben we uitgebreid omschreven waarom Pannenkoekenrestaurant ’t Genot een restaurant is en géén Pannenkoekenhuis. Nou daar kunnen we nog een reden aan toevoegen. Wist u bijvoorbeeld dat je bij ’t Genot ook kunt reserveren voor een heerlijke middag vullende high wine? Natuurl Lees meer »

| Uit de keuken

Vet verbranden door bananenpannenkoeken met fruit..!

De pannenkoek die echt gezond is...!! Vet verbranden door bananenpannenkoek met rood fruit..! Een pannenkoek bestaat uit de volgende standaard ingrediënten: water, bloem, eieren en zout. Het ingrediënt bloem is afkomstig van graan, en graan heeft van nature een slechte invloed op de gezondheid. Graan verstoord namelijk de hormoonbalans en is daardoor niet goed om af te vallen. N Lees meer »

| van de gastvrouw

Pannenkoekenrestaurant 't Genot: Waarom een restaurant en geen pannenkoekenhuis?

Pannenkoekenrestaurant 't Genot..! Die beslissing was voor ons snel gemaakt toen we besloten het koffiehuis te voozien van een grondige make-over. Beiden hebben we jarenlang ervaring opgedaan in verschillende restaurants in zowel binnen als buitenland. Volgens ons denk je bij een restaurant aan: Avondje/middagje uit Lekker eten Eerlijke producten Aandacht voor de gasten Een gezellige omgeving P... Lees meer »

| Uit de keuken

Ons keukenteam heeft hard gewerkt aan de nieuwe lunchkaart..!!

Genieten van een heerlijke lunch in de omgeving van Boxmeer en Venray...!! Met de zomer voor de deur is er bij 't Genot de afgelopen weken/maanden weer hard gewerkt aan een nieuwe lunchkaart. Een nieuw jaar, een nieuw siezoen daar hoordt een nieuwe lunchkaart bij met nieuwe gerechten passend bij de tijd van het jaar. Ook willen we dat 't Genot in Vierlingsbeek blijft vernieuwen. Lees meer »

| van de gastvrouw

Laat de lente maar komen..!!

2e Blog van de Gastvrouw. Na afgelopen week begon het behoorlijk te kriebelen bij ons. Wat hebben we hard gewerkt met z`n allen om op tijd het terras weer klaar te krijgen voor het zomer siezoen. Alle groene aanslag van de winter werd verwijderd, de stoelen en tafels werden gesopt, de showtafel werd in voorjaars sfeeren gedecoreerd en het terras wordt opgefleurd door de Narcissen. Lees meer »

| Uit de keuken

Keukenblog: Huisgemaakt appelgebak.

2e Blog vanuit de keuken. 10 Maart 2017. Een hele goede middag. Vandaag schrijf ik mijn tweede blog en graag zou ik het met jullie hebben over onze huisgemaakte appeltaart. In de zomer komen fietsers uit de hele regio speciaal voor ons huisgemaakt appelgebak naar pannenkoekenrestaurant 't Genot. Na een aantal kilometers fietsen langs dorpen zoals Maashees en Holthees of vanuit Gennep via boxmee... Lees meer »

Categorieën

PANNENKOEKEN BLOG

Wat waren onze maand specials? Bekijk het hier

Naar alle blogs

Lees alle blogs!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer