Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| Uit de keuken

Pannenkoeken beslag op ambachtelijke wijze bereid door de molenaar in Groesbeek...

Pannekoekenmix speciaal voor u en ons samengesteld door een echte molenaar..! Ook vanuit de keuken volgt hier de eerste blog. Mijn eerste blog wil ik graag schrijven over de “Zuidmolen” in Groesbeek. Dit is de molen waar wij onder andere onze pannenkoekenmix en onze mix voor appelgebak vandaan halen. De Zuidmolen is een ronde beltmolen en werd in 1857 door J.Heyne gebouwd. In Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Pannenkoek Februari '17: Kibbeling

Februari 2017 Voor de maand Februari hebben we gekozen voor een Pannenkoek met kibbeling en huisgemaakte ravigottesaus. Normaliter is de maand februari een koude maand met veel wind, regen en sneeuw. In dat geval kun je sneller denken aan een pannenkoek met wild of iets dergelijks. Dit jaar lijkt de winter een beetje uit te blijven en zijn we toch opzoek gegaan naar een pannenkoek die zowel hee... Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
6 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.
t/m 18 maart, op maandag gesloten!

Reserveren
Reserveer