Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Restaurant 't Genot. Regelmatig zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok. U kunt teruglezen over onze tijd als Pannenkoekenrestaurant, maar graag houden wij u op de hoogte van ons nieuwe concept, welke is ontstaan in de 2de lockdown. Onze ervaringen tot nu toe, en beleving in het vernieuwde Genot, Drinks, Dinner & Grill

| van de gastvrouw

High wine in de omgeving van Boxmeer en Venray bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot

High wine bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot. In de vorige blog van Uw gastvrouw hebben we uitgebreid omschreven waarom Pannenkoekenrestaurant ’t Genot een restaurant is en géén Pannenkoekenhuis. Nou daar kunnen we nog een reden aan toevoegen. Wist u bijvoorbeeld dat je bij ’t Genot ook kunt reserveren voor een heerlijke middag vullende high wine? Natuurl Lees meer »

| Uit de keuken

Vet verbranden door bananenpannenkoeken met fruit..!

De pannenkoek die echt gezond is...!! Vet verbranden door bananenpannenkoek met rood fruit..! Een pannenkoek bestaat uit de volgende standaard ingrediënten: water, bloem, eieren en zout. Het ingrediënt bloem is afkomstig van graan, en graan heeft van nature een slechte invloed op de gezondheid. Graan verstoord namelijk de hormoonbalans en is daardoor niet goed om af te vallen. N Lees meer »

| van de gastvrouw

Pannenkoekenrestaurant 't Genot: Waarom een restaurant en geen pannenkoekenhuis?

Pannenkoekenrestaurant 't Genot..! Die beslissing was voor ons snel gemaakt toen we besloten het koffiehuis te voozien van een grondige make-over. Beiden hebben we jarenlang ervaring opgedaan in verschillende restaurants in zowel binnen als buitenland. Volgens ons denk je bij een restaurant aan: Avondje/middagje uit Lekker eten Eerlijke producten Aandacht voor de gasten Een gezellige omgeving P... Lees meer »

| Uit de keuken

Ons keukenteam heeft hard gewerkt aan de nieuwe lunchkaart..!!

Genieten van een heerlijke lunch in de omgeving van Boxmeer en Venray...!! Met de zomer voor de deur is er bij 't Genot de afgelopen weken/maanden weer hard gewerkt aan een nieuwe lunchkaart. Een nieuw jaar, een nieuw siezoen daar hoordt een nieuwe lunchkaart bij met nieuwe gerechten passend bij de tijd van het jaar. Ook willen we dat 't Genot in Vierlingsbeek blijft vernieuwen. Lees meer »

| van de gastvrouw

Laat de lente maar komen..!!

2e Blog van de Gastvrouw. Na afgelopen week begon het behoorlijk te kriebelen bij ons. Wat hebben we hard gewerkt met z`n allen om op tijd het terras weer klaar te krijgen voor het zomer siezoen. Alle groene aanslag van de winter werd verwijderd, de stoelen en tafels werden gesopt, de showtafel werd in voorjaars sfeeren gedecoreerd en het terras wordt opgefleurd door de Narcissen. Lees meer »

| Uit de keuken

Keukenblog: Huisgemaakt appelgebak.

2e Blog vanuit de keuken. 10 Maart 2017. Een hele goede middag. Vandaag schrijf ik mijn tweede blog en graag zou ik het met jullie hebben over onze huisgemaakte appeltaart. In de zomer komen fietsers uit de hele regio speciaal voor ons huisgemaakt appelgebak naar pannenkoekenrestaurant 't Genot. Na een aantal kilometers fietsen langs dorpen zoals Maashees en Holthees of vanuit Gennep via boxmee... Lees meer »

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.