Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| Uit de keuken

High beer bij 't Genot in Vierlingsbeek

Met vrienden of vriendinnen genieten van een heerlijke "High Beer" Misschien nog niet zo bekend als de high tea en de high wine, de high beer. Net als bij een high tea worden er ook bij een high beer diverse hapjes en bijpassende bieren geserveerd. Door velen wordt de high beer dan ook de high tea voor mannen genoemd. High beer, de high tea voor echte mannen en vrouwen! Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Gekonfijte appel en peer met Walnoten-Pecorino en balsamico crème.

"Werken met regionale en verse producten" Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbe... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Verse aardbeien uit Vierlingsbeek.

Pannenkoek van de maand Juli. Voor de maand juli hebben we gekozen voor een pannenkoek met verse aardbeien, Heldro-ijs, chocolade krullen en poedersuiker. Een lekkere frisse combinatie voor in deze warme zomerdagen. We bakken voor deze pannenkoek van de maand een naturel pannenkoek waar we vervolgens de ingredienten op gaan verwerken. We gebruiken hiervoor verse aardbeien van een locale boer. Lees meer »

| van de gastvrouw

High wine in de omgeving van Boxmeer en Venray bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot

High wine bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot. In de vorige blog van Uw gastvrouw hebben we uitgebreid omschreven waarom Pannenkoekenrestaurant ’t Genot een restaurant is en géén Pannenkoekenhuis. Nou daar kunnen we nog een reden aan toevoegen. Wist u bijvoorbeeld dat je bij ’t Genot ook kunt reserveren voor een heerlijke middag vullende high wine? Natuurl Lees meer »

| Uit de keuken

Vet verbranden door bananenpannenkoeken met fruit..!

De pannenkoek die echt gezond is...!! Vet verbranden door bananenpannenkoek met rood fruit..! Een pannenkoek bestaat uit de volgende standaard ingrediënten: water, bloem, eieren en zout. Het ingrediënt bloem is afkomstig van graan, en graan heeft van nature een slechte invloed op de gezondheid. Graan verstoord namelijk de hormoonbalans en is daardoor niet goed om af te vallen. N Lees meer »

| van de gastvrouw

Pannenkoekenrestaurant 't Genot: Waarom een restaurant en geen pannenkoekenhuis?

Pannenkoekenrestaurant 't Genot..! Die beslissing was voor ons snel gemaakt toen we besloten het koffiehuis te voozien van een grondige make-over. Beiden hebben we jarenlang ervaring opgedaan in verschillende restaurants in zowel binnen als buitenland. Volgens ons denk je bij een restaurant aan: Avondje/middagje uit Lekker eten Eerlijke producten Aandacht voor de gasten Een gezellige omgeving P... Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
6 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.
t/m 18 maart, op maandag gesloten!

Reserveren
Reserveer