Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Restaurant 't Genot. Regelmatig zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok. U kunt teruglezen over onze tijd als Pannenkoekenrestaurant, maar graag houden wij u op de hoogte van ons nieuwe concept, welke is ontstaan in de 2de lockdown. Onze ervaringen tot nu toe, en beleving in het vernieuwde Genot, Drinks, Dinner & Grill

| van de gastvrouw

Het was verrassend uit eten gaan, tijdens de genot avond met live muziek bij ’t Genot in Vierlingsbeek

Afgelopen zaterdag 17 november vond voor de derde keer de 'culinair genot avond' plaats in Vierlingsbeek. Ieder jaar, op de derde zaterdag van november, vindt bij ’t Genot de Culinair genot avond plaats. Dit jaar werd het overheerlijke 5-gangen diner begeleid door livemuziek van Suitcase Suzy, oftewel Suzanne Menheere. Zij bracht een verrassend en veelzijdig repertoire ter gehore. O Lees meer »

| Uit de keuken

Van de specialiteiten menukaart; pannenkoek met eendenborst

Eendenborst steeds populairder Eendenborst is een steeds populairder wordend stukje vlees. Het wordt gewaardeerd om de fijne smaak. Je kunt eend, beschouwt als een delicatesse, op veel manieren klaarmaken; roken, roosteren, stoven of bakken bijvoorbeeld. Eendenborst is herkenbaar aan het malse donkerrode vlees. Het bevat veel ijzer en vitamines. Lees meer »

| van de gastvrouw

Geef een etentje, high tea, high beer, kortom 't genot in december cadeau

De Winter feestmaanden geven ons Sinterklaas en Kerstmis cadeau Een boek dat je al twee keer hebt gelezen, lelijke stropdassen, een hengel terwijl je niet van vissen houdt, een geurtje dat absoluut niet jouw merk is of sokken niet in de juiste maat. Het gebeurt regelmatig dat je een Sinterklaas, - of kerstcadeau krijgt dat je niet mooi vindt, dubbel hebt of zelfs helemaal niet wil. Lees meer »

| Uit de keuken

Dagelijks vers gebakken pannenkoeken en appelgebak van de Zuidmolen

Meel van de Zuidmolen in Groesbeek, daar komt onze pannenkoekenmeel en mix voor de dagelijks vers gebakken appeltaart vandaan, die verwerkt wordt in de keuken van pannenkoekenrestaurant 't Genot. Molen meel speciaal voor pannenkoekenrestaurant Een overheerlijke pannenkoek kunnen bakken op ambachtelijke wijze, begint bij de basis. De ingrediënten kiezen we dan ook zorgvuldig. Lees meer »

| van de gastvrouw

17 November Culinair genot avond met live muziek.

De “Culinair genot” avond, ieder jaar op de 3e zaterdag van November. Ook dit jaar vindt onze jaarlijkse culinair genot avond weer plaats op Zaterdag 17 November 2018. Een gezellige avond vol met culinaire hoogstandjes en dit jaar live muziek van Suitcase Suzy (Suzanne Menheere). Maar wat is nou eigenlijk de "Culinair Genot" avond? Een Lees meer »

| Uit de keuken

Dagelijks keuze uit 3 soorten ontbijt bij 't Genot

Zelfs een ontbijt serveren ze bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot. Al een aantal keren schreven we over hoe leuk wij het vinden om onze gasten te verrassen. Dingen te organiseren en serveren die je totaal niet bij een pannenkoekenrestaurant zou verwachten. Wist u bijvoorbeeld dat u bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot kunt ontbijten? Nee. Nou Lees meer »

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.