Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| van de gastvrouw

Go nuts met een ijs dessert bij pannenkoekenrestaurant ‘t Genot

Voor veel mensen is het een herkenbaar scenario, je hebt jezelf tonnetje rond gegeten, en zit vol. Maar de dessertkaart overslaan? Dat kan echt niet. Voor een toetje is namelijk altijd nog ruimte. Wat is er lekkerder dan na een hoofdgerecht bijvoorbeeld een lekkere coupe ijs te nuttigen? Hoeveel pannenkoeken u ook heeft gegeten in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant in Vierlingsbeek, plek v... Lees meer »

| Uit de keuken

v.a. 23 april: Gegrilde sandwiches; nieuw bij 't Genot

De lente is begonnen! Op het moment dat de eerst zonnestralen vroeger verschenen was het goede moment aangebroken om in huis aan de slag te gaan; men begon aan de grote voorjaarsschoonmaak. Deze traditie is een beetje uit de tijd. Wij hebben toch gemeend een grote voorjaarsschoonmaak te moeten houden; in onze lunchkaart! En ook de keuken pakten we aan. Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Het is weer de tijd van het "Witte Goud"

PANNENKOEK VAN DE MAAND mei: PANNENKOEK MET asperges, beenham en gekookt ei. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons g... Lees meer »

| van de gastvrouw

Pasen, 'samen genieten' van een paasontbijt of paaslunch proeverij

De paasdagen staan voor de deur. Dé tijd voor liefhebbers van lekker eten zoals chocolade en eieren, die symbool staan voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Maar ook andere lekkernijen zien we graag op de paastafel verschijnen. In ons restaurant kunt tijdens deze feestdagen op 21 en 22 april 2019, op uw paasbest genieten van een uitgebreid paasontbijt of een paaslunch proeverij. Lees meer »

| Uit de keuken

13e Nationale Pannenkoekendag

Dit jaar is het de dertiende keer dat de Nationale Pannenkoekendag in Nederland gevierd wordt. In 2007 begon de Pannenkoekendag met zo’n 60 scholen die deelnamen. Inmiddels is deze landelijke happening uitgegroeid tot maar liefst 1250 deelnemende scholen in 2018. In onze provincie Noord-Brabant hebben 176 scholen het voornemen deel te nemen aan de Pannenkoekendag op vrijdag 22 maart 2019. V Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Kip met ui, olijven, guacamole oversmolten met cheddar kaas

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact
Maandag t/m Zaterdag: 11.00 tot 20.00 u.
Zondag: 10.00 tot 20.00 u.
Restaurant sluit om 21.00 uur

Reserveren
Reserveer