Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| Uit de keuken

Een blog van een van onze gasten.

Deze week geen blog vanuit de keuken, maar een blog die wij ontvingen van één van onze gasten. Een Genot Met een vriendin maak ik de afspraak om te gaan lunchen bij ’t Genot in Vierlingsbeek. Dit ambachtelijk pannenkoekenrestaurant is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur. Het is een zonnige dag, we besluiten om buiten te gaan zitten. Het Lees meer »

| van de gastvrouw

Pannenkoekenrestaurant 't Genot na 5 jaar in een nieuw jasje.

Pannenkoekenrestaurant 't Genot viert vijfjarig jubileum met restyling VIERLINGSBEEK | Pannenkoekenrestaurant 't Genot viert 27 april haar vijfjarig jubileum. Eigenaren Anja en Bart Goossens pakken het grondig aan. De zaak krijgt een complete restyling en er komen drie nieuwe kaarten met heerlijke gerechten.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Aspergesalade met schouderham en bosui.

PANNENKOEK VAN DE MAAND Mei: PANNENKOEK MET aspergesalade, schouderham en bosui. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor o... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Pannenkoek van de maand April: Het "Witte goud"

PANNENKOEK VAN DE MAAND April: PANNENKOEK MET asperges en gerookte zalm. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaa... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

In Maart moet u er als de kippen bij zijn.

Pannenkoek van de maand maart: Pannenkoek met spek en huisgemaakte kip kerrie. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons... Lees meer »

| Uit de keuken

Ook dit jaar kunt u weer happen en stappen in Vierlingsbeek

Happen en Stappen in Vierlingsbeek Houd je van wandelen en lekker eten en drinken? Dan is happen en stappen in Vierlingsbeek wellicht een leuke activiteit voor jou. De Vogelhuis Proeverij Wandelroute voert je langs prachtig ongerepte natuur van Vierlingsbeek. Vogelhuis Proeverij Wandelroute Een initiatiefgroep voortgekomen uit Bibliobeek en natuurdorp Vierlingsbeek heeft de special route, de Vo... Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
6 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.
t/m 18 maart, op maandag gesloten!

Reserveren
Reserveer