Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Restaurant 't Genot. Regelmatig zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok. U kunt teruglezen over onze tijd als Pannenkoekenrestaurant, maar graag houden wij u op de hoogte van ons nieuwe concept, welke is ontstaan in de 2de lockdown. Onze ervaringen tot nu toe, en beleving in het vernieuwde Genot, Drinks, Dinner & Grill

| van de gastvrouw

Specialist in het bereiden en serveren van koffie

Onlangs hebben wij met al ons personeel een interessante Barista cursus gehad. De Barista is specialist in het bereiden en serveren van koffie. Hij weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso. Het woord Barista betekent in het Italiaans letterlijk 'barman'. Lees meer »

| van de gastvrouw

High Wine, met aromatische goede wijnen bij 't Genot

Het idee om een High Wine op onze menukaart te zetten is ontstaan doordat we een wijn-spijscombinatie misten binnen een ambachtelijk pannenkoekenrestaurant. Als wijnliefhebbers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe goede wijnen zodat we kunnen blijven variëren. Afgelopen jaar zijn we zelfs op wijnenjacht naar de Mösel (Moezel) geweest. D Lees meer »

| van de gastvrouw

High beer - een stoere en lekkere variant op de High tea

Een leuke, stoere en lekkere variant op de uit Engeland afkomstige High tea, is de High Beer. Deze nieuwe trend op culinair gebied is ook in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant te reserveren. Bier is de oudste en meest geconsumeerde alcoholische drank ter wereld, en op thee en water na de populairste drank. Lees meer »

| Uit de keuken

Pannenkoek 't Genot - het meest favoriete gerecht op de menukaart

Samen met pizza en patat, kunnen we pannenkoeken in de top drie van een favoriete maaltijd van kinderen schalen. En eigenlijk verandert daar maar weinig aan als we ouder worden. De pannenkoek als favoriet Voor veel mensen staan pannenkoeken van kinds af aan op hun lijstje van favoriet eten. Wist u dat één op de drie Nederlanders minstens één keer per maand pannenkoeken eet? Wel Lees meer »

| Uit de keuken

Vegetarische pannenkoeken eten

Vegetariërs en flextariërs De term vegetarisme is afgeleid van het Engels woord vegetarian, waarvan het eerste deel van het woord leidt naar vegetable, wat groente betekent. Mensen kiezen voor een vegetarische voeding uit verschillende overwegingen. Zo kunnen er gezondheidsmotieven zijn, of de zorg om het dierenwelzijn en milieu. Ons land telt ruim 750 duizend vegetariërs. Da Lees meer »

| van de gastvrouw

Zakelijk lunchen of dineren bij ‘t Genot

Als u met een zakenrelatie uit eten gaat, is het vooral van belang dat uw gasten zich thuis voelen. Het restaurant moet een plek zijn waar de bepaalde voorkeuren van uw gasten te verkrijgen zijn, of waar men rekening houdt met een bepaald dieet, of vegetarisch eten. Als uw gasten voor een zakendiner uit het buitenland komen, is het wellicht een leuk idee om verschillende regionale of seizoensge... Lees meer »

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.