Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Restaurant 't Genot. Regelmatig zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok. U kunt teruglezen over onze tijd als Pannenkoekenrestaurant, maar graag houden wij u op de hoogte van ons nieuwe concept, welke is ontstaan in de 2de lockdown. Onze ervaringen tot nu toe, en beleving in het vernieuwde Genot, Drinks, Dinner & Grill

| van de gastvrouw

Moederdagontbijt & lunchproeverij bij ’t Genot

Op Moederdag staat het verwennen van moeders centraal. Deze traditie begon rond 1925. Op welke dag Moederdag gevierd wordt verschilt per land. In Nederland valt het op de tweede zondag in mei. Op deze speciale dag voor alle mama’s zetten we hen graag in het zonnetje. Ze hoeft bijvoorbeeld die dag geen huishoudelijke taken te verrichten en op school hebben de jongere kinderen wellicht een verras... Lees meer »

| van de gastvrouw

Go nuts met een ijs dessert bij pannenkoekenrestaurant ‘t Genot

Voor veel mensen is het een herkenbaar scenario, je hebt jezelf tonnetje rond gegeten, en zit vol. Maar de dessertkaart overslaan? Dat kan echt niet. Voor een toetje is namelijk altijd nog ruimte. Wat is er lekkerder dan na een hoofdgerecht bijvoorbeeld een lekkere coupe ijs te nuttigen? Hoeveel pannenkoeken u ook heeft gegeten in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant in Vierlingsbeek, plek v... Lees meer »

| Uit de keuken

v.a. 23 april: Gegrilde sandwiches; nieuw bij 't Genot

De lente is begonnen! Op het moment dat de eerst zonnestralen vroeger verschenen was het goede moment aangebroken om in huis aan de slag te gaan; men begon aan de grote voorjaarsschoonmaak. Deze traditie is een beetje uit de tijd. Wij hebben toch gemeend een grote voorjaarsschoonmaak te moeten houden; in onze lunchkaart! En ook de keuken pakten we aan. Lees meer »

| van de gastvrouw

Pasen, 'samen genieten' van een paasontbijt of paaslunch proeverij

De paasdagen staan voor de deur. Dé tijd voor liefhebbers van lekker eten zoals chocolade en eieren, die symbool staan voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Maar ook andere lekkernijen zien we graag op de paastafel verschijnen. In ons restaurant kunt tijdens deze feestdagen op 21 en 22 april 2019, op uw paasbest genieten van een uitgebreid paasontbijt of een paaslunch proeverij. Lees meer »

| Uit de keuken

13e Nationale Pannenkoekendag

Dit jaar is het de dertiende keer dat de Nationale Pannenkoekendag in Nederland gevierd wordt. In 2007 begon de Pannenkoekendag met zo’n 60 scholen die deelnamen. Inmiddels is deze landelijke happening uitgegroeid tot maar liefst 1250 deelnemende scholen in 2018. In onze provincie Noord-Brabant hebben 176 scholen het voornemen deel te nemen aan de Pannenkoekendag op vrijdag 22 maart 2019. V Lees meer »

| Uit de keuken

Zakelijke lunch; persoonlijk en schept een band

De zakelijke lunch; het zou in dit digitale tijdperk zomaar iets kunnen zijn wat tot het verleden behoort. Er zijn immers genoeg mogelijkheden elkaar virtueel te ontmoeten. Toch heeft de zakelijke lunch zijn voordelen. Het is uiteraard persoonlijker, dat schept een band, wat de samenwerking ten goede komt. Lees meer »

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.