Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| van de gastvrouw

Happen & Stappen wandelrroute

Met een duidelijke, informatieve mail wordt onze reservering van de ‘Happen en stappen volgelhuis proeverij wandelroute’ die we online boekten bevestigd. Op een donderdagochtend om 11.00uur melden we ons in Vierlingsbeek bij pannenkoekenrestaurant ‘t- Genot waar we een routeboekje ontvangen. Happen en stappen vogelhuis proeverij wandelroute Vrijwilligers van Bibliobeek, de Vierlingsbeekse bibli... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Deze maand serveren wij een voorgerecht van de maand...!!

Pannenkoek van de maand Oktober. Deze maand hebben we niet gekozen voor een pannenkoek van de maand, maar voor een voorgerecht van de maand bestaande uit 3 kleine pannenkoekjes met ieder een ander gerechtje. Een tartaar van gerookte zalm met een in kruidenboter gebakken scampi Een torentje van serranoham en Parmzezaansekaas met een kaaskrokantje Roomkaas van oudekaas en truffel met een huisgema... Lees meer »

| van de gastvrouw

Paradepaardjes in Vierlingsbeek

Ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant is gevestigd in het mooie dorp Vierlingsbeek, onderdeel van de gemeente Boxmeer en provincie Noord-Brabant. In dit dorp, gelegen aan de maas, zijn diverse bezienswaardigheden te bewonderen. Naast de bosrijke natuur en het Maasheggengebied, vind men de Vierlingsbeekse watermolen bijvoorbeeld, gelegen aan de Grotestraat/Molenbeek, fungeert als mooie toerist... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Hete kip met kerriesaus en perzik.

Pannenkoek van de maand September Voor de maand September hebben we gekozen voor een pannenkoek van de maand met hete kip, kerriesaus, rode ui, perzik, rucola en een huisgemaakte kruiden mayonaise. Smakelijk eten.!! Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. Lees meer »

| Uit de keuken

Streekproduct - Honing van Smakt

In ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot werken wij in de keuken met producten uit onze eigen streek. De honing die we gebruiken bijvoorbeeld, komt van een imker uit Smakt. Hij heeft meer dan twintig bijenkasten waaruit hij de honing kan winnen. Al sinds mensenheugenis gebruikt men honing als voedingsmiddel, het is een natuurproduct van eerste orde. B Lees meer »

| van de gastvrouw

Fietsroutes bij 't Genot

Dat fietsen gezond is, dat is geen geheim. Maar het is zoveel meer dan dat! Fietsen is bijvoorbeeld duurzaam, goed voor het milieu en je portemonnee. En uit onderzoek is gebleken dat mensen die regelmatig fietsen beter om kunnen gaan met stress. Daarnaast bevordert het je humeur en slapen mensen die iedere dag fietsen beter. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct
Restaurant door coronacrisis gesloten zodra wij meer
informatie hebben over (gepaste) maatregelen informeren
wij u over onze nieuwe openingstijden

Reserveren
Reserveer