Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| Maand Pannenkoek

Het is weer de tijd van het "Witte Goud"

PANNENKOEK VAN DE MAAND mei: PANNENKOEK MET asperges, beenham en gekookt ei. Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons g... Lees meer »

| van de gastvrouw

Pasen, 'samen genieten' van een paasontbijt of paaslunch proeverij

De paasdagen staan voor de deur. Dé tijd voor liefhebbers van lekker eten zoals chocolade en eieren, die symbool staan voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Maar ook andere lekkernijen zien we graag op de paastafel verschijnen. In ons restaurant kunt tijdens deze feestdagen op 21 en 22 april 2019, op uw paasbest genieten van een uitgebreid paasontbijt of een paaslunch proeverij. Lees meer »

| Uit de keuken

13e Nationale Pannenkoekendag

Dit jaar is het de dertiende keer dat de Nationale Pannenkoekendag in Nederland gevierd wordt. In 2007 begon de Pannenkoekendag met zo’n 60 scholen die deelnamen. Inmiddels is deze landelijke happening uitgegroeid tot maar liefst 1250 deelnemende scholen in 2018. In onze provincie Noord-Brabant hebben 176 scholen het voornemen deel te nemen aan de Pannenkoekendag op vrijdag 22 maart 2019. V Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Kip met ui, olijven, guacamole oversmolten met cheddar kaas

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

| Uit de keuken

Zakelijke lunch; persoonlijk en schept een band

De zakelijke lunch; het zou in dit digitale tijdperk zomaar iets kunnen zijn wat tot het verleden behoort. Er zijn immers genoeg mogelijkheden elkaar virtueel te ontmoeten. Toch heeft de zakelijke lunch zijn voordelen. Het is uiteraard persoonlijker, dat schept een band, wat de samenwerking ten goede komt. Lees meer »

| van de gastvrouw

Specialist in het bereiden en serveren van koffie

Onlangs hebben wij met al ons personeel een interessante Barista cursus gehad. De Barista is specialist in het bereiden en serveren van koffie. Hij weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso. Het woord Barista betekent in het Italiaans letterlijk 'barman'. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
7 dagen per week geopend van 10 tot 20.00uur

Reserveren
Reserveer