Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| van de gastvrouw

High beer - een stoere en lekkere variant op de High tea

Een leuke, stoere en lekkere variant op de uit Engeland afkomstige High tea, is de High Beer. Deze nieuwe trend op culinair gebied is ook in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant te reserveren. Bier is de oudste en meest geconsumeerde alcoholische drank ter wereld, en op thee en water na de populairste drank. Lees meer »

| Uit de keuken

Pannenkoek 't Genot - het meest favoriete gerecht op de menukaart

Samen met pizza en patat, kunnen we pannenkoeken in de top drie van een favoriete maaltijd van kinderen schalen. En eigenlijk verandert daar maar weinig aan als we ouder worden. De pannenkoek als favoriet Voor veel mensen staan pannenkoeken van kinds af aan op hun lijstje van favoriet eten. Wist u dat één op de drie Nederlanders minstens één keer per maand pannenkoeken eet? Wel Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Vitello tonato pannenkoek met tonijnmayonaise en kalfsmuis

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

| Uit de keuken

Vegetarische pannenkoeken eten

Vegetariërs en flextariërs De term vegetarisme is afgeleid van het Engels woord vegetarian, waarvan het eerste deel van het woord leidt naar vegetable, wat groente betekent. Mensen kiezen voor een vegetarische voeding uit verschillende overwegingen. Zo kunnen er gezondheidsmotieven zijn, of de zorg om het dierenwelzijn en milieu. Ons land telt ruim 750 duizend vegetariërs. Da Lees meer »

| van de gastvrouw

Zakelijk lunchen of dineren bij ‘t Genot

Als u met een zakenrelatie uit eten gaat, is het vooral van belang dat uw gasten zich thuis voelen. Het restaurant moet een plek zijn waar de bepaalde voorkeuren van uw gasten te verkrijgen zijn, of waar men rekening houdt met een bepaald dieet, of vegetarisch eten. Als uw gasten voor een zakendiner uit het buitenland komen, is het wellicht een leuk idee om verschillende regionale of seizoensge... Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Kip steak met veenbessencompote, stoofpeertjes en rucola sla

Het keukenteam van 't Genot gaat iedere maand opnieuw voor u opzoek naar de lekkerste regionale producten om de pannenkoek van de maand te kunnen samenstellen. De producten komen vaak van boerenbedrijven uit de omgeving van Vierlingsbeek, Boxmeer, Venray, Overloon en zelfs ons pannenkoekenmeel wordt speciaal voor ons gemaakt door de Molenaar uit Groesbeek. Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct

Spoorstraat 49 Vierlingsbeek
6 dagen per week v.a. 10.00 uur geopend.
t/m 18 maart, op maandag gesloten!

Reserveren
Reserveer