Blog, Tips & Weetjes

Beste gast, lees meer directe informatie van uw kok & uw gastvrouw

Op deze pagina van de site zullen we u als trouwe bezoeker van onze site op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes omtrend Ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant 't Genot. Wekelijks zullen hier nieuwe blogs verschijnen van onze gastvrouw of van de chefkok.

| Maand Pannenkoek

Pannenkoek Maart `17: Pizza pollo

Maart 2017 Met de carnavalsgekte achter de rug is het weer tijd voor een nieuwe pannenkoek van de maand. De maand Maart is altijd een lastige maand, het kan vriezen en het kan dooien. Deze maand hebben we gekozen voor een variant op onze bestaande pizzapannenkoeken, namelijk een pizza pollo pannenkoek met huisgemaakte tomatensaus, champignons, rode ui, olijven, gerookte kip, ananas, geraspte ka... Lees meer »

| van de gastvrouw

Het word tijd om de fiets af te stoffen voor het fietsseizoen..!!

Ook wij gaan eraan geloven, we gaan Bloggen...!!! Begin Maart is onze nieuwe website online gegaan, want net als in ons restaurant moet je ook online en op socialmedia blijven vernieuwen, verbetereren, veranderen om zo op deze manier onze gasten te kunnen blijven verrassen. Verrassend was het ook voor ons toen op 15 Februari het zonnetje ineens doorbrak en we op het terras een temperatuur meten... Lees meer »

| Uit de keuken

Pannenkoeken beslag op ambachtelijke wijze bereid door de molenaar in Groesbeek...

Pannekoekenmix speciaal voor u en ons samengesteld door een echte molenaar..! Ook vanuit de keuken volgt hier de eerste blog. Mijn eerste blog wil ik graag schrijven over de “Zuidmolen” in Groesbeek. Dit is de molen waar wij onder andere onze pannenkoekenmix en onze mix voor appelgebak vandaan halen. De Zuidmolen is een ronde beltmolen en werd in 1857 door J.Heyne gebouwd. In Lees meer »

| Maand Pannenkoek

Pannenkoek Februari '17: Kibbeling

Februari 2017 Voor de maand Februari hebben we gekozen voor een Pannenkoek met kibbeling en huisgemaakte ravigottesaus. Normaliter is de maand februari een koude maand met veel wind, regen en sneeuw. In dat geval kun je sneller denken aan een pannenkoek met wild of iets dergelijks. Dit jaar lijkt de winter een beetje uit te blijven en zijn we toch opzoek gegaan naar een pannenkoek die zowel hee... Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer