Van de gastvrouw

In deze rubriek houdt onze gastvrouw u wekelijks op de hoogte van de laatste nieuwtjes omtrent 't Genot

Onze gastvrouw ( Anja Goossens ) zal u hier op de hoogte houden van de laatste gebeurtenissen romdom 't Genot. Naast nieuws betreffende ons restaurant zullen hier ook blogs verschijnen over bepaalde activiteiten in Vierlingsbeek en omgeving.

Pasen, 'samen genieten' van een paasontbijt of paaslunch proeverij

De paasdagen staan voor de deur. Dé tijd voor liefhebbers van lekker eten zoals chocolade en eieren, die symbool staan voor vruchtbaarheid en nieuw leven. Maar ook andere lekkernijen zien we graag op de paastafel verschijnen. In ons restaurant kunt tijdens deze feestdagen op 21 en 22 april 2019, op uw paasbest genieten van een uitgebreid paasontbijt of een paaslunch proeverij. Lees meer »

Specialist in het bereiden en serveren van koffie

Onlangs hebben wij met al ons personeel een interessante Barista cursus gehad. De Barista is specialist in het bereiden en serveren van koffie. Hij weet vrijwel alles van de techniek van de espressomachine en de processen bij het bereiden van de espresso. Het woord Barista betekent in het Italiaans letterlijk 'barman'. Lees meer »

High Wine, met aromatische goede wijnen bij 't Genot

Het idee om een High Wine op onze menukaart te zetten is ontstaan doordat we een wijn-spijscombinatie misten binnen een ambachtelijk pannenkoekenrestaurant. Als wijnliefhebbers zijn wij altijd op zoek naar nieuwe goede wijnen zodat we kunnen blijven variëren. Afgelopen jaar zijn we zelfs op wijnenjacht naar de Mösel (Moezel) geweest. D Lees meer »

High beer - een stoere en lekkere variant op de High tea

Een leuke, stoere en lekkere variant op de uit Engeland afkomstige High tea, is de High Beer. Deze nieuwe trend op culinair gebied is ook in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant te reserveren. Bier is de oudste en meest geconsumeerde alcoholische drank ter wereld, en op thee en water na de populairste drank. Lees meer »

Zakelijk lunchen of dineren bij ‘t Genot

Als u met een zakenrelatie uit eten gaat, is het vooral van belang dat uw gasten zich thuis voelen. Het restaurant moet een plek zijn waar de bepaalde voorkeuren van uw gasten te verkrijgen zijn, of waar men rekening houdt met een bepaald dieet, of vegetarisch eten. Als uw gasten voor een zakendiner uit het buitenland komen, is het wellicht een leuk idee om verschillende regionale of seizoensge... Lees meer »

Het was verrassend uit eten gaan, tijdens de genot avond met live muziek bij ’t Genot in Vierlingsbeek

Afgelopen zaterdag 17 november vond voor de derde keer de 'culinair genot avond' plaats in Vierlingsbeek. Ieder jaar, op de derde zaterdag van november, vindt bij ’t Genot de Culinair genot avond plaats. Dit jaar werd het overheerlijke 5-gangen diner begeleid door livemuziek van Suitcase Suzy, oftewel Suzanne Menheere. Zij bracht een verrassend en veelzijdig repertoire ter gehore. O Lees meer »

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | reserveer direct
Maandag - gesloten
Dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 20.00uur geopend
Zaterdag en Zondag van 10.00 tot 20.00 uur geopend
Restaurant sluit om 21.00uur

Reserveren
Reserveer