Zakelijk lunchen of dineren bij ‘t Genot

Als u met een zakenrelatie uit eten gaat, is het vooral van belang dat uw gasten zich thuis voelen. Het restaurant moet een plek zijn waar de bepaalde voorkeuren van uw gasten te verkrijgen zijn, of waar men rekening houdt met een bepaald dieet, of vegetarisch eten. Als uw gasten voor een zakendiner uit het buitenland komen, is het wellicht een leuk idee om verschillende regionale of seizoensgerechten, zoals asperges, te proberen. Wij serveren daarnaast ook wereldgerechten op de traditionele nederlandse ambachtelijk gebakken pannenkoek. Zo maakt uw zakenrelatie kennis met onze Nederlandse traditie op herkenbare wijze.

Zakendiner of lunch op het mooiste plekje van Noord-Brabant

Een plek waar aan al deze voorkeuren voor een zakendiner kan worden voldaan is ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ‘t Genot in Vierlingsbeek. Bij ons treft u een uitgebreide kaart. Naast de ontbijt, - lunch, - en menukaart, hebben we een specialiteitenkaart. Maandelijks staat daarop een pannenkoek tip van de chef en gastvrouw vermeld; dit is een nieuwe creatie passend bij het seizoen. In ons sfeervol ingericht restaurant dat onlangs is voorzien van de nieuwste trends, voel je je al snel thuis. (’t Genot is zelfs door RTL4 programma “Hallo Holland” verkozen tot één van de mooiste plekjes van Noord-Brabant.) Niet alleen binnen voelt ons restaurant als een huiskamer, de tuin zorgt voor een prachtig uitzicht. Kortom, dit toprestaurant van Noord-Brabant bij u in de buurt, ontvangt u graag voor een zakelijke lunch of diner. U ontvangt zowel in ons restaurant en op het terres voldoende toegang tot onze wifi verbinding. Naar wens kunt u op een plek in ons restaurant plaats nemen, waarbij u voldoende privacy heeft voor een zakelijk overleg.

Genieten in het beste restaurant van omgeving Boxmeer en Venray

Formal dining vraagt om een nette, vriendelijke bediening naast natuurlijk een goede wifi verbinding. Onze medewerkers zijn enthousiaste, vriendelijke, hardwerkende mensen die weten waarover zij praten. Zij zullen er alles aan doen dat aan de wensen van uw zakenrelatie op het gebied van eten en drinken wordt voldaan. Heeft uw zakelijke relatie een allergie of dieetwens? Wij denken graag met u mee, zodat uw zakendiner een geslaagde bijeenkomst wordt.

Recensie van een gast: Keuze uit overheerlijke en exclusieve pannenkoeken, gecombineerd met een uitstekende service. Super en een aanrader voor iedereen.

Ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot; Je verdient al het genot dat in je zit!

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.