Vaderdag bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot

Vader, papa, paps, oudeheer, va, pa, hoe je hem ook noemt, hij verdient het om één keer per jaar in het zonnetje gezet te worden. De eerste Vaderdag vond plaats in 1910 in de staat Washington. In Nederland werd vanaf 1937 Vaderdag gevierd. Tegenwoordig zetten we elke derde zondag van juni alle vaders in het zonnetje.

Liefde gaat door de maag op Vaderdag

Een geknutselde stropdas, een tegoedbon voor autowassen, een geschilderde steen met daarop de tekst; een kei van een papa, en lieve versjes zijn presentjes die vader van zijn koters krijgt op Vaderdag. Prachtige dierbare cadeautjes. Maar de liefde van die lieve stoere vaders gaat ook door de maag! En daar kunnen wij, van pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek, voor zorgen.

Geniet van een speciaal Vaderdag ontbijt, geef je 'stoere' vader een high beer cadeau of eet samen de vaderdag pannenkoek special.

Download de flyer


Vaderdagontbijt bij ’t Genot

Begin de dag goed met een Vaderdagontbijt. Voor ons ontbijt, speciaal voor deze bijzondere gelegenheid samengesteld, verwachten wij u tussen 10.00 en 11.30 uur in ons restaurant of op ons sfeervolle terras. Wij serveren u diverse broodsoorten, roerei met spek, champignon en ui, kaas en vleesbeleg en yoghurt met rood fruit en muesli. Daar hoort natuurlijk ook wat te drinken bij. Zowel koffie en thee als een glas jus d’orange wordt bij het Vaderdagontbijt aan u geserveerd.

Vaderdaglunch of diner in Vierlingsbeek

Wil vader liever uitslapen en daarna gezellig tafelen met het hele gezin? Kom dan lunchen of dineren in ons pannenkoekenrestaurant. Lunchen met een overheerlijke gegrilde sandwich of dineren met een luxe pannenkoek. Speciaal op Vaderdag serveren wij pannenkoeken voor echte stoere mannen, de pannenkoek met ossenhaaspuntjes en rode portsaus! Overigens ook te bestellen met friet in plaats van pannenkoek.

Verwen je vader met een High beer cadeaubon

De stoere variant op de alom bekende high tea of high wine, vindt u bij ’t Genot in de vorm van de High beer. Deze bestaat uit vier verschillende bieren en een aperitiefplateau bij ontvangst, gevolgd door drie gerechten. Wij maken een combinatie van verassende gerechtjes met bijpassende bieren. Dagelijks kan deze tot 19.00uur genuttigd worden. Uw tafelgenoot drinkt liever wijn? De High beer kan gecombineerd worden met de High wine. Reserveer alvast een plekje!

“I have a hero, I call him dad”

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact
Maandag t/m Zaterdag: 11.00 tot 20.00 u.
Zondag: 10.00 tot 20.00 u.
Restaurant sluit om 21.00 uur

Reserveren
Reserveer