Tussenstop tijdens langeafstandswandelroute Pieterpad

Het Pieterpad is de bekendste langeafstandswandelroute van Nederland. Van Pieterburen in Groningen naar de Sint-Pietersberg bij Maastricht kun je genieten van de meest uiteenlopende landschappen. Om de twee à drie etappes, is deze volledig anders, ieder gebied heeft zijn eigen karakter. Deze route heeft een lengte van ongeveer 498 kilometer. Het pad is ontworpen in de periode tussen 1975 en 1981. De twee vriendinnen Toos Goorhuis-Tjalsma en Bertje Jens liepen en beschreven het Pieterpad uit onvrede over het gebrek aan langeafstandswandelpaden in Nederland.

’t Genot; een plek om bij te tanken met lunch of op het terras voor de Pieterpadlopers

Pieterpadlopers komen in hun wandelboekje onder andere de volgende etappes tegen: Gennep-Vierlingsbeek en Vierlingsbeek-Swolgen. Ja, ons mooie dorp Vierlingsbeek ligt aan het Pieterpad. Als je al wat kilometers in de benen hebt, is het zo nu en dan nodig om bij te tanken. Energie opdoen voor de volgende etappe van het Pieterpad, door middel van een goede maaltijd, een lekker drankje en een fijne zit plek, kun je bij ons pannenkoekenrestaurant, ’t Genot.

Bekijk ons aanbod

Pieterpadwandelaars van harte welkom in Vierlingsbeek

Wandelen kun je in alle seizoenen, door weer en wind. Als het koud is, is het voor onze gasten goed toeven bij de verwarming in ons sfeervolle restaurant met een warme chocomel en een stuk gebak. Zijn de weergoden ons goed gezind, dan heten we iedereen welkom op ons terras in een groene omgeving, of onder de gezellig ingerichte overkapping. Wij zullen u met plezier voorzien van een koel glas bier, wijn of fris. Ook presenteren we u met liefde onze veelzijdige  menukaart. Naast meer dan zestig verschillende soorten ambachtelijk gebakken pannenkoeken, serveren we maaltijdsalades en vlees, - en visgerechten. Ook op onze lunchkaart zijn veelzijdige gerechten te vinden. Kortom, voor elke wandelaar is er een maaltijd naar smaak te vinden, die een goede basis vormt voor nog heel wat te wandelen kilometers. Zo gaat ie goed, zo gaat ie beter, alweer een kilometer dichter bij ’t Genot.

meerdere Wandel- en fietsroutes bij 't Genot

De natuurrijke omgeving van restaurant 't Genot in Vierlingsbeek biedt de fietser en wandelaar vele mooie tochten. Dit natuurgebied staat bekend als Maasheggen. Ten zuiden van Vierlingsbeek stroomt de Molenbeek en bij de monding hiervan ligt de Dokterskuul, waaraan de Beekse Molen heeft gelegen. Wij hebben een aantal wandel- en fietsroutes voor uw verzameld.

Wandel- & fietsroute

Wandel met je hart en je voeten zullen volgen

 

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.