Sandra Sanders stelt zich voor….

Sandra Sanders (46), komt uit Nieuw-Bergen. Al 31 jaar is zij samen met haar vriend Guido. Zij is sinds december het nieuwe gezicht in de bediening bij 't Genot.

Haar hobby's zijn tennis, reizen en lekker eten. Op haar zestiende jaar begon Sandra met werken in de horeca. “Het heeft me altijd getrokken, vroeger werkte mijn moeder achter de bar, ik ging wel eens mee om haar te helpen.” Nadat zij er vier jaar Mavo op had zitten, ging zij naar LTS de Hamert. “Daar deed ik de opleiding koken en serveren in één jaar. Na een BBL-opleiding van vier jaar ben ik fulltime gaan werken in de horeca. Tussendoor volgde ik nog verschillende cursussen.”

Het contact met de mensen, en het zorgen dat zij een leuke middag of avond hebben, maakt dat Sandra nog altijd met plezier in de horeca werkt. Omdat zij toe was aan een nieuwe uitdaging in haar werk en op zoek was naar meer regelmaat ging ze eind vorig jaar in gesprek met Anja, eigenaresse van ‘t Genot. “Anja en ik hebben eerder samengewerkt, dat klikte altijd ontzettend goed.”

Op 1 december 2019 startte Sandra als fulltimer bij ’t Genot in de bediening. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bedienen van gasten en zorgen dat ze met een tevreden gevoel de deur uit gaan. “Verder ben ik bezig met voorbereidingen treffen en zorgen dat alles op tijd klaar staat. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van de bestekzakjes, aanvullen van flesjes drank, reserveringen indekken en zorgen dat het restaurant schoon is. Je weet nooit hoe druk het wordt, het is fijn als alles goed voorbereid is.”

Sandra is blij met het team waarin zij is komen te werken bij ’t Genot. “Het samenwerken met Anja ben ik niet verleerd. Zonder woorden weten we precies wie wat doet. Het klikt ook goed met de andere collega’s. Ik vind het leuk om de jongere collega’s te begeleiden, ze tips te geven in het werk. We hebben in dit team wat voor elkaar over. Als het druk is in de keuken, helpen we gerust even een handje, en dat is wederzijds.”

Favoriete pannenkoek van Sandra

Sandra vindt het belangrijk om in haar werk net dat beetje extra’s aan de gasten te bieden. Regelmatig hoort zij dan ook terug dat zij blij zijn haar te zien, door haar spontaniteit en het luisterend oor dat zij biedt. “Ik ga met een voldaan gevoel naar huis als ik weer een lekker avondje heb gewerkt en de gasten blij en voldaan naar huis zijn gegaan. Kom gerust eens eten in ons pannenkoekenrestaurant. Mijn tip van de kaart is de pannenkoek met brie met parmaham, deze is prima te combineren met een lekker speciaal biertje of een wijntje. Tot ziens bij ’t Genot!”

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.