Haar hobby's zijn tennis, reizen en lekker eten. Op haar zestiende jaar begon Sandra met werken in de horeca. “Het heeft me altijd getrokken, vroeger werkte mijn moeder achter de bar, ik ging wel eens mee om haar te helpen.” Nadat zij er vier jaar Mavo op had zitten, ging zij naar LTS de Hamert. “Daar deed ik de opleiding koken en serveren in één jaar. Na een BBL-opleiding van vier jaar ben ik fulltime gaan werken in de horeca. Tussendoor volgde ik nog verschillende cursussen.”
Het contact met de mensen, en het zorgen dat zij een leuke middag of avond hebben, maakt dat Sandra nog altijd met plezier in de horeca werkt. Omdat zij toe was aan een nieuwe uitdaging in haar werk en op zoek was naar meer regelmaat ging ze eind vorig jaar in gesprek met Anja, eigenaresse van ‘t Genot. “Anja en ik hebben eerder samengewerkt, dat klikte altijd ontzettend goed.”
Op 1 december 2019 startte Sandra als fulltimer bij ’t Genot in de bediening. Haar dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het bedienen van gasten en zorgen dat ze met een tevreden gevoel de deur uit gaan. “Verder ben ik bezig met voorbereidingen treffen en zorgen dat alles op tijd klaar staat. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van de bestekzakjes, aanvullen van flesjes drank, reserveringen indekken en zorgen dat het restaurant schoon is. Je weet nooit hoe druk het wordt, het is fijn als alles goed voorbereid is.”
Sandra is blij met het team waarin zij is komen te werken bij ’t Genot. “Het samenwerken met Anja ben ik niet verleerd. Zonder woorden weten we precies wie wat doet. Het klikt ook goed met de andere collega’s. Ik vind het leuk om de jongere collega’s te begeleiden, ze tips te geven in het werk. We hebben in dit team wat voor elkaar over. Als het druk is in de keuken, helpen we gerust even een handje, en dat is wederzijds.”
Wat biedt de regio Vierlingsbeek u, in het bijzonder 't Genot?
Laatste 5 blogsWeet u al welke bijzondere producten en gerechten wij u serveren?
Laatste 5 blogsWat waren onze maand specials? Bekijk het hier
Laatste 5 blogs