Restaurant met livemuziek

Wanneer we uit de trein het perron van station Vierlingsbeek opstappen, zien we een sfeervol verlichte straat. Wat is het toch heerlijk, de sfeer van de feestmaanden. In vijf minuten lopen we over Soetendaal naar restaurant ’t Genot. Ook daar straalt de gezelligheid al vanaf de buitenkant ons tegemoet. Als vanzelf overheerst een positief gevoel binnen ons gezelschap. Het restaurant is al volgelopen met mensen en de tafeltjes staan sfeervol verspreid in de ruimte. We voelen ons van harte welkom. Onze jassen worden aangenomen en weggehangen. Een live pianist zet zijn eerste tonen in en met een aperitiefje voor ons start de Culinair genot avond 2019.

Vijf gangen verrassende gerechten

Op de borden is veel aandacht gegeven aan de artistieke opmaak. Alles klopt. De smaak, de beleving, de sfeer en de wijnen. Van onze vaste serveerster aan tafel ontvangen we uitleg over de gecombineerde smaaktonen in de wijnen die worden geserveerd. Op deze avond worden juist geen pannenkoeken, maar exclusieve gerechten geserveerd die in mooi tempo opvolgen. Bij de garnalencocktail mogen de gasten met een pipetje een goede scheut whisky toevoegen naar smaak. Het parmaham taartje valt erg in de smaak onder de gasten. Onze vegetarische tafelgenoot is enorm verrast met gerechten die helemaal niet standaard zijn en voor haar nieuwe combinaties.

Livemuziekrestaurant in Vierlingsbeek

Ondertussen zorgt de pianist, Ron Keeris, dat het sfeervol ingerichte restaurant wordt omgetoverd tot het beste livemuziekrestaurant van de regio. Hij speelt variërende stukken en wisselt klassieke muziek af met uptempo en enkele popnummers . De sfeer is klein, intiem, verrassend en voelt exclusief aan. Voor we het weten is het al tijd voor het toetje. De chocolade parfait in het dessert wordt hartelijk ontvangen door met name alle tafeldames. Deze hartige verrassing sluit de avond (en maag) goed af. Met een goede balans tussen het eten en de genoten wijn, vertrokken wij voldaan weer richting de trein.

 

Bent of kent u iemand die onze volgende Culinair genot avond muzikaal wil verzorgen? Speelt u een bijzonder instrument, bent u iemand met een gouden keeltje?

Wij horen graag van u! Tel: 0478 63 16 69 of reageer via het contactformulier

 

Met een speciale dank aan © Daan Doet voor de mooie illustratie van deze avond.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.