Op de borden is veel aandacht gegeven aan de artistieke opmaak. Alles klopt. De smaak, de beleving, de sfeer en de wijnen. Van onze vaste serveerster aan tafel ontvangen we uitleg over de gecombineerde smaaktonen in de wijnen die worden geserveerd. Op deze avond worden juist geen pannenkoeken, maar exclusieve gerechten geserveerd die in mooi tempo opvolgen. Bij de garnalencocktail mogen de gasten met een pipetje een goede scheut whisky toevoegen naar smaak. Het parmaham taartje valt erg in de smaak onder de gasten. Onze vegetarische tafelgenoot is enorm verrast met gerechten die helemaal niet standaard zijn en voor haar nieuwe combinaties.
Ondertussen zorgt de pianist, Ron Keeris, dat het sfeervol ingerichte restaurant wordt omgetoverd tot het beste livemuziekrestaurant van de regio. Hij speelt variërende stukken en wisselt klassieke muziek af met uptempo en enkele popnummers . De sfeer is klein, intiem, verrassend en voelt exclusief aan. Voor we het weten is het al tijd voor het toetje. De chocolade parfait in het dessert wordt hartelijk ontvangen door met name alle tafeldames. Deze hartige verrassing sluit de avond (en maag) goed af. Met een goede balans tussen het eten en de genoten wijn, vertrokken wij voldaan weer richting de trein.
Bent of kent u iemand die onze volgende Culinair genot avond muzikaal wil verzorgen? Speelt u een bijzonder instrument, bent u iemand met een gouden keeltje?
Wij horen graag van u! Tel: 0478 63 16 69 of reageer via het contactformulier
Met een speciale dank aan © Daan Doet voor de mooie illustratie van deze avond.
Wat biedt de regio Vierlingsbeek u, in het bijzonder 't Genot?
Laatste 5 blogsWeet u al welke bijzondere producten en gerechten wij u serveren?
Laatste 5 blogsWat waren onze maand specials? Bekijk het hier
Laatste 5 blogs