Puur genot bij restaurant ’t Paviljoen

Toen premier Rutte aankondigde dat horecagelegenheden per direct moesten sluiten, was dit schrikken voor alle horeca uitbaters, en dus ook voor ons. Maar stilzitten en afwachten is niet iets wat bij ons past. Toen we nadachten over een terrasoverkapping om te kunnen voldoen aan de RIVM-richtlijnen, kwamen er grootse ideeën op tafel. Deze resulteerde in een compleet nieuw openluchtrestaurant in de tuin van ons pannenkoekenrestaurant. Samen met ons geweldige team hebben we elf weken lang hard gewerkt dit te realiseren. Er kwam geen bouwvakker aan te pas, alles is uit eigen handen ontstaan.

Sfeervol in de buitenlucht

Onder de sfeervolle, luxueuze stretchtent, in de ruime, groene tuin van ‘t Genot vindt u restaurant ’t Paviljoen in de buitenlucht. De robuuste houten vloer, de sfeervolle verlichting, diverse verrassende elementen en de keuze van natuurlijke kleuren zorgt ervoor dat u zich in vakantiesferen waant. We hebben niet alle weersomstandigheden in de hand, maar het waterdichte tentdoek, de diverse tafelhaarden en heaters zorgen ervoor dat het gegarandeerd goed toeven is tot in de late zomeruurtjes in ’t Paviljoen.

Luxe gerechten geserveerd in ’t Paviljoen

Onze kok bereidt de meest smaakvolle luxe gerechten zichtbaar voor u in het restaurant. Zowel à la carte, als het vier gangen borreldiner genaamd ‘’t Paviljoen by night’ zijn elke vrijdag, zaterdag en zondag te reserveren. Laat u verrassen door de pure smaak van de diverse (streek) gerechten. Een avondje uit in Mediterraanse sferen in eigen land, kan vanaf nu bij ‘t Paviljoen in Vierlingsbeek. En, wanneer de avond invalt wordt de sfeer nog een tikkeltje magischer.

Bruiloften, feesten en partijen

Dit is nog niet alles, we hebben nog veel meer leuke plannen. Wanneer de richtlijnen van het RIVM het weer toelaten, kunt u in ’t Paviljoen terecht voor uw bruiloft, feesten en partijen. Voetbal of Formule 1 kijken in een stadion zal voorlopig niet lukken. Onder het genot van een hapje en drankje zal dit wel mogelijk zijn in ’t Paviljoen. Op onze website en social mediakanalen worden alle activiteiten van ’t Paviljoen gepubliceerd. Ervaar puur genot in de natuur bij ’t Paviljoen. Wij zijn enorm dankbaar en blij dat we onze gasten weer mogen ontvangen.

Bezoek de webiste van 't Paviljoen voor een mooie sfeerimpressie en de borrel & diner arrangementen.

t-paviljoen.nl

 

‘t Paviljoen is geopend op vrijdag zaterdag en zondag van 17.00uur tot 23.00uur. In de maanden juni, juli, augustus en september. Reserveren is noodzakelijk.

 

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.