Een uitgebreid ontbijt van diverse luxe broodjes, mini croissant en paasstol kan tijdens de paasdagen worden genuttigd in ons restaurant in Vierlingsbeek. Met daarbij keuze uit verschillende soorten beleg. (Wist u dat een kerststol of paasstol bijna hetzelfde is? Het is witbrood, er zitten vruchtjes en spijs en noten in. Alleen zit er op een kerststol poedersuiker, en op een paasbrood hoort dat officieel niet). Onze huisgemaakte aspergesalade, roerei met spek en een gekookt ei zal het feest aan de paastafel compleet maken. Een drankje kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Onze gasten krijgen twee koppen koffie of thee en een glas jus d’orange aangeboden. Bij het paasontbijt verwachten wij onze gasten tussen 10.00 en 11.00uur.
Bent u niet zo’n vroege vogel, dan kunt u ook voor onze paas-lunchproeverij gaan. Hierbij verwachten we onze gasten tussen 12.00 en 14.30uur in ons restaurant. Vooraf heeft u keuze uit aspergesoep of een soep van grove mosterd. De proeverij bestaat uit asperges met ei-snippers en een saus van Franse kaas. Daarnaast serveren wij een wrap met rundercarpaccio, zongedroogde tomaat en huisgemaakte basilicumpesto. En ook een bonbon van zalm en bieslookroomkaas met mosterd-dille dressing, zal uw smaakpapillen strelen.
Tijdens de paasdagen serveren wij ook onze pannenkoek van de maand April. Dit is een pannenkoek met asperges, ei, salade en gerookte zalm. Een ambachtelijk gebakken pannenkoek die bij het seizoen past. Heeft u met de paasdagen al andere plannen? Geen nood, wij zijn zeven dagen per week geopend, er is elke dag een nieuwe kans om van onze heerlijke, exclusieve gerechten te kunnen genieten. Geniet bij ’t Genot in Vierlingsbeek.
“Geluk lijkt een beetje op paaseieren, er naar zoeken is het leukst”
Wat biedt de regio Vierlingsbeek u, in het bijzonder 't Genot?
Laatste 5 blogsWeet u al welke bijzondere producten en gerechten wij u serveren?
Laatste 5 blogsWat waren onze maand specials? Bekijk het hier
Laatste 5 blogs