Pasen, 'samen genieten' van een paasontbijt of paaslunch proeverij

De paasdagen staan voor de deur. Dé tijd voor liefhebbers van lekker eten zoals chocolade en eieren, die symbool staan voor vruchtbaarheid en nieuw leven.  Maar ook andere lekkernijen zien we graag op de paastafel verschijnen. In ons restaurant kunt tijdens deze feestdagen op 21 en 22 april 2019, op uw paasbest genieten van een uitgebreid paasontbijt of een paaslunch proeverij.

Uitgebreid paasontbijt met Pasen bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot

Een uitgebreid ontbijt van diverse luxe broodjes, mini croissant en paasstol kan tijdens de paasdagen worden genuttigd in ons restaurant in Vierlingsbeek. Met daarbij keuze uit verschillende soorten beleg. (Wist u dat een kerststol of paasstol bijna hetzelfde is? Het is witbrood, er zitten vruchtjes en spijs en noten in. Alleen zit er op een kerststol poedersuiker, en op een paasbrood hoort dat officieel niet). Onze huisgemaakte aspergesalade, roerei met spek en een gekookt ei zal het feest aan de paastafel compleet maken. Een drankje kan hierbij natuurlijk niet ontbreken. Onze gasten krijgen twee koppen koffie of thee en een glas jus d’orange aangeboden. Bij het paasontbijt verwachten wij onze gasten tussen 10.00 en 11.00uur.

Paas-lunchproeverij in ons restaurant

Bent u niet zo’n vroege vogel, dan kunt u ook voor onze paas-lunchproeverij gaan. Hierbij verwachten we onze gasten tussen 12.00 en 14.30uur in ons restaurant. Vooraf heeft u keuze uit aspergesoep of een soep van grove mosterd. De proeverij bestaat uit asperges met ei-snippers en een saus van Franse kaas. Daarnaast serveren wij een wrap met rundercarpaccio, zongedroogde tomaat en huisgemaakte basilicumpesto. En ook een bonbon van zalm en bieslookroomkaas met mosterd-dille dressing, zal uw smaakpapillen strelen.

Reserveer direct

Pannenkoek van de maand

Tijdens de paasdagen serveren wij ook onze pannenkoek van de maand April. Dit is een pannenkoek met asperges, ei, salade en gerookte zalm. Een ambachtelijk gebakken pannenkoek die bij het seizoen past. Heeft u met de paasdagen al andere plannen? Geen nood, wij zijn zeven dagen per week geopend, er is elke dag een nieuwe kans om van onze heerlijke, exclusieve gerechten te kunnen genieten. Geniet bij ’t Genot in Vierlingsbeek.

Pannenkoeken van de maand

“Geluk lijkt een beetje op paaseieren, er naar zoeken is het leukst”

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.