Pannenkoekenrestaurant 't Genot: Waarom een restaurant en geen pannenkoekenhuis?

Pannenkoekenrestaurant

't Genot..!

Die beslissing was voor ons snel gemaakt toen we besloten het koffiehuis te voozien van een grondige make-over.

Beiden hebben we jarenlang ervaring opgedaan in verschillende restaurants in zowel binnen als buitenland. Volgens ons denk je bij een restaurant aan:

  • Avondje/middagje uit
  • Lekker eten
  • Eerlijke producten
  • Aandacht voor de gasten
  • Een gezellige omgeving
  • Productkennis bij het personeel

 

Laten we bij het begin beginnen. Avondje  / middagje uit: of je nu iets te vieren hebt, even met je vriendinnen bij wilt kletsen op ons prachtige terras, met de kinderen die heerlijke dag bij Toverland Sevenum of Zoo Parc Overloon af wilt sluiten of met de hele familie ongedwongen bij elkaar wilt zijn. Bij 't Genot kan het allemaal. Naast het terras ligt een groot grasveld met speeltoestel waar de kinderen nog kunnen spelen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat ze een drukke weg opschieten. In de tussentijd kunt u genieten van een aperitief en vast langzaam een kijkje nemen in onze lunchkaart of menukaart. Daarmee komen we bij het stukje Lekker eten: op de lunchkaart staat een ruime variatie van verse producten en op onze pannenkoekenkaart vindt u een breed scala aan ambachtelijk gebakken pannekoeken. Of u nu zin heeft in een traditionele appelpannenkoek met spek en rozijnen of een luxe pannekoek met carpaccio of scampi's. U vindt ze allemaal terug en zijn allemaal gemaakt met eerlijke producten veelal uit regio. Meel van de molenaar uit Groesbeek, eieren van de eierboer uit Vierlingsbeek, kruiden, munt en sla uit eigen tuin gekweekt volgens het nieuwste aquaponic systeem.

Heeft u speciale wensen? Het team van 't Genot zal er alles aan doen binnen onze mogelijkheden om aan uw wensen te voldoen en u de aandacht te geven die u nodig heeft.

Regelmatig trainen wij ons personeel op het gebied van wijn, Franse kazen, lactose en glutenvrije mogelijkheden, herkomst van producten en smaakbeleving. Ons team bestaat hoofdzakelijk uit studenten die de horeca gekozen hebben als bijbaantje maar met enthousiasme en liefde voor het vak beheersen ze de nodige kennis van producten zodat onze gerechten op de juiste manier gepresenteerd worden in een gezellige omgeving. Als je bij 't Genot het terras op loopt, vergeet je dat je 5 minuten daarvoor nog over die drukke snelweg reed tussen Venray en Boxmeer. Het terras is omringt door weilanden waar in het voorjaar de lammetjes huppelen, de paarden staat te grazen en de schapen je welkom blaten. Het stukje overdekt terras maakt het mogelijk nog wat langer van die mooie avond te genieten of om te schuilen tegen het Hollandse weer. Binnen zijn tafels gedekt en kunt u plaats nemen op heerlijke royale stoelen. De tafels staan ruim zodat u het gesprek van uw buren niet hoeft te horen en er is gelenheid om na te borrelen in onze loungehoek.

Kortom, voor ons alle reden om vol trots te kunnen redeneren dat wij een Pannenkoekenrestaurant zijn en geen Pannenkoekenhuis.

Anja Goossens

Eigenaresse 't Genot

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.