Pannenkoekenrestaurant 't Genot na 5 jaar in een nieuw jasje.

Pannenkoekenrestaurant 't Genot viert vijfjarig jubileum met restyling

 
VIERLINGSBEEK | Pannenkoekenrestaurant 't Genot viert 27 april haar vijfjarig jubileum. Eigenaren Anja en Bart Goossens pakken het grondig aan. De zaak krijgt een complete restyling en er komen drie nieuwe kaarten met heerlijke gerechten.
"Het concept blijft hetzelfde hoor!", stellen Bart en Anja gerust. "We gaan de inrichting vernieuwen en de menu's wat uitbreiden." Zo komt er een vernieuwde lunchkaart met diverse broodjes en salades. Ook de dinerkaart wordt vernieuwd. "Een culinair stapje hoger", ligt Bart toe. Na het vijfjarig jubileum komt er ook een specialiteitenkaart. Daarop staan wat luxere pannenkoeken. "Pannenkoeken met gerookte eendenborst of coquilles met scampi's", aldus Bart. Uiteraard blijft de publiekstrekker 'Pannenkoek 't Genot (met carpaccio, gesmolten brie en gerookte zalm)' op de kaart."
 

Geschiedenis
Het verhaal achter 't Genot is bijzonder. Anja en Bart leren elkaar zo'n zeven jaar geleden kennen. Ze werken dan allebei bij hetzelfde horecabedrijf; Bart in de keuken, Anja heeft een leidinggevende functie in de bediening. "Het is altijd al mijn droom geweest om een pannenkoekenrestaurant te openen", vertelt Bart. Het stel is ongeveer een half jaar samen als ze besluiten om de locatie waar nu 't Genot zit te kopen. "Ik heb in eerste instantie mijn baan aangehouden, maar als snel merkte ik dat mijn gedachten meer hier dan op mijn werk waren", vertelt Anja. Het eerste jaar blijft het een koffiehuis, maar daarna wordt er grondig verbouwd om de droom van Bart en Anja uit te laten komen: hun eigen pannenkoekenrestaurant.

Een spannende tijd breekt aan. "Ik heb slapeloze nachten gehad", bekend Anja. Maar dat blijkt nergens voor nodig. Na de verbouwing loopt de zaak meteen als een trein. "De mensen hingen met de benen buiten", glimlacht Bart. "Een betere opening konden wij ons niet wensen." Samen zijn Bart en Anja een gouden duo. Bart is de drijvende kracht achter de inrichting en de gerechten. "De pannenkoek is het bord waarop we werken." Anja is een gastvrouw in hart en nieren. "Ik geniet van het contact met de gasten en het personeel."

Ambachtelijke streekproducten
Alle producten en ingrediënten worden met zorg uitgekozen en zijn kakelvers. "Meel halen we bij een molenaar hier in de buurt, groenten komen van een lokale ondernemer, de sapjes zijn biologisch en de honing komt rechtstreeks van de imker", licht Anja toe. "Daarnaast worden alle pannenkoeken bij ons met de hand gemaakt. In andere pannenkoekenrestaurants is dat vaak met een machine, maar dat proef je."

Avondje uit
Gastvrijheid vindt het ondernemende stel heel belangrijk. "Eten bij ons is echt een avondje uit. Persoonlijke benadering vinden wij heel belangrijk en daarnaast zorgen wij altijd voor een fijne sfeer in het restaurant. Ook wel uniek is onze wijnkaart. Wij hebben bij elke pannenkoek een bijpassende wijn."

 

Bij 't Genot kunnen gasten behalve ontbijt, lunch en diner ook genieten van een high beer of wine, een high tea en zelfs een 'tiener tea'(high tea voor jongeren onder de vijftien jaar). Daarnaast is er elke dag vers zelfgemaakt gebak en natuurlijk heerlijk koffie. Er kunnen feesten, partijen en vergaderingen gehouden worden. Gasten zijn elke dag vanaf 10.00 uur welkom en de keuken is tot 20.00 uur open. Voor meer informatie kijk op www.t-genot.nl of kom een kijkje nemen aan Spoorstraat 49 in Vierlingsbeek.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.