Overnachten in Vierlingsbeek

In het dorp Vierlingsbeek waar pannenkoekenrestaurant ’t Genot is gevestigd zijn veel mogelijkheden om te overnachten. Bijvoorbeeld in een Bed and Breakfast (B&B). Dit is een kleinschalige accommodatie waar men vaak maar enkele nachten verblijft. Het concept bestaat al jaren. Kloosters boden bijvoorbeeld al eeuwen een mogelijkheid tot slapen en ontbijten. Vroeger stond een Bed and Breakfast vooral bekend om een low-budget verblijf. Dat is tegenwoordig anders, er wordt vaak bewust gekozen een Bed and Breakfast te beginnen.

Bed & Breakfast en zo…

In Vierlingsbeek kun je bijvoorbeeld overnachten bij Hotel-restaurant Concordia, Vrijthof 1, met acht mooi ingerichte kamers. Bij Herberg Thijssen aan de Spoorstraat 5, is er keuze uit drie tweepersoonskamers. Bij Peters, Grotestraat 39, overnacht je in een apart huisje voor maximaal zes personen. B&B onze Tuin, Soetendaal 8, biedt een chalet met terras en mooie tuin. Villa het Bascour, Maarsven 4a, is landelijk gelegen in een groene omgeving waar men luxe en comfort vindt. B&B Perron 22, spoorstraat 22, biedt twee kamers, waarvan 1 meer persoons kamer. Bij de Vier Linden, Soetendaal 5 vindt men sinds 2018 drie ruime studio’s bij het gelijknamige restaurant. Twee van deze kamers zijn ook naar elkaar toe te bereiken. Bij B&B Slapen als Hans en Grietje aan Grotestraat 118 Kan men sprookjesachtig overnachten in een voormalig bakhuisje. B&B Soetendaal is een schaftkeet die is omgebouwd tot een gezellige plek om te overnachten aan Soetendaal 6. Kortom, de keuze is reuze.

Pannenkoekenrestaurant ’t Genot; een plek om te genieten

Wie overnacht in Vierlingsbeek, kan bij ambachtelijk pannenkoekenrestaurant ’t Genot terecht voor ontbijt, lunch of diner. En plek om te genieten. Natuurlijk kunt u ook voor alleen een drankje terecht. Of wat denkt u van de high wine, high beer en high tea? Ons restaurant is sinds april 2013 geopend, daarmee werd onze droom werkelijkheid. Vanaf dat moment is ons doel om samen met ons enthousiaste team uw verblijf bij ons onvergetelijk te maken. Graag heten we ook u welkom in ons ambachtelijk Pannenkoekenrestaurant, Spoorstraat 49.

Droom niet over je leven maar leef je droom

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.