Nieuwe menukaarten bij ‘t Genot

Verandering van spijs doet eten, dit spreekwoord betekent zoiets als; eens iets anders doen, doet een mens goed. In ons geval nemen we dit zowel letterlijk als figuurlijk. Het is goed om eens iets anders te doen, te vernieuwen, zodat wijzelf en onze smaakpapillen geprikkeld blijven. Het is goed om niet achterover te hangen, maar regelmatig onze gasten te trakteren op iets nieuws. Met trots presenteren we u dan ook onze nieuwe menukaarten.

Veelzijdige gerechten op nieuwe menukaarten

Met lange tanden eten, oftewel met tegenzin eten, dat is een spreekwoord wat bij ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant nooit ter sprake komt. De nieuwe menukaarten zijn namelijk voorzien van veelzijdige gerechten. Voor iedere gast is er een gerecht naar smaak. Zowel soepen, broodjes, burgers, uitsmijters en lunchmenu’s zijn op onze lunchkaart te vinden. Natuurlijk kunnen tijdens lunchtijd ook pannenkoeken van onze dinerkaart besteld worden. Al onze lunchgerechten krijgen de aandacht die ze verdienen van onze kok.

Onze menukaarten

Je vingers erbij opeten in Vierlingsbeek

Iemand de oren van het hoofd eten, dit spreekwoord wil zeggen dat iemand veel en smakelijk eet. Dit zien we regelmatig gebeuren in ons pannenkoekenrestaurant in Vierlingsbeek. De smaakvolle gerechten van bijvoorbeeld onze dinerkaart zijn om je vingers erbij op te eten. De diverse voorgerechten, zowel soepen als salades bieden een goede start. Ambachtelijk gebakken pannenkoeken als hoofdgerecht vindt u in diverse soorten op onze menukaart; van acht verschillende hartige pannenkoeken tot negen soorten kaaspannenkoeken en zes verschillende appelpannenkoeken. U kunt met onze gerechten zelfs de wereld over; van Zwitserland naar Noorwegen, van Griekenland naar Mexico, maar liefst negen verschillende pannenkoeken gerelateerd aan een land kunt u kiezen van onze nieuwe menukaart.

Peuter- en kinderpannenkoeken bij ‘t Genot

Roet in het eten gooien, met dit spreekwoord wordt bedoeld, het plezier vergallen, dat doen we zeker niet richting de kinderen. Natuurlijk hebben we bij de samenstelling van onze nieuwe menukaarten ook aan de kleintjes gedacht. Zowel peuter- als kinderpannenkoeken met diverse smaken kunt u bestellen vanaf onze kaart. Dat is het hele eieren eten bij ’t Genot; we zorgen dat iedere gast aan zijn trekken komt. Geniet bij ’t Genot!

In onze menukaart vindt u daarnaast op het insteekvel een maandelijks, variërend aanbod aan speciale gerechten en de pannenkoek van de maand. Kortom iedere smaakpapil wordt aangesproken en onze chef blijft verrassend in zijn creaties en zo zijn passie voor koken optimaal benutten en de gasten verwennen.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer