In ons restaurant in Vierlingsbeek willen we uiteraard de lekkerste koffie in onze espressomachine van Kees van der Westen. Daarom hebben wij gekozen voor Nici Koffie. Dit is een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van warme dranken voorzieningen. Vader Nici, naar wie het bedrijf genoemd is, en broers Jeremy en Randy van Tienen zijn het gezicht van dit in Mill gevestigde bedrijf. Koffie is een beleving, volgens hen.
Nici koffie kiest voor een duurzaam product en werkwijze op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hun voornaamste doel is een kwaliteitsproduct te bieden. Nici koffie is erop ‘gebrand’ u de allerlekkerste koffie te bieden. Daarom selecteren zij wereldwijd de allerbeste koffiebonen. Dankzij het slow roast process wordt hun koffie ambachtelijk gebrand. Hierdoor zijn zij in staat de beste producten te bieden. Wist u dat koffie voor 98 procent bestaat uit water? Heerlijk fris water is essentieel voor de smaak van uw kop koffie en thee. Waterfilters in de koffieautomaten van Nici reduceren kalk in uw water en verminderen geur en smaak verstorende substanties. Hierdoor wordt het water frisser en smaakt uw koffie nog lekkerder.
“A bad day with coffee is better than a good day without it
Ons personeel heeft enthousiast deelgenomen aan een Barista cursus. Wil je meer weten over deze dag en de bijzondere koffie's die zij hebben leren maken, lees dan de Barista blog op onze webiste.
Wat biedt de regio Vierlingsbeek u, in het bijzonder 't Genot?
Laatste 5 blogsWeet u al welke bijzondere producten en gerechten wij u serveren?
Laatste 5 blogsWat waren onze maand specials? Bekijk het hier
Laatste 5 blogs