Nici koffie, een beleving bij ’t Genot

Koffie is het meest sociale drankje, wereldwijd wordt koffie gedronken. Nederlanders behoren tot de grootste koffieleuten ter wereld. Finland staat op nummer twee, gevolgd door Canada. Na water is koffie het populairste drankje in Nederland. De eerste koffiebonen werden gevonden in Ethiopië. Het verhaal gaat dat een geitenhoeder zijn geiten zag springen en dansen nadat ze koffiebessen hadden gegeten. Vervolgens hebben Arabische handelslieden de plant meegenomen vanuit Ethiopië en hebben zij de eerste koffieplantages opgezet.

Lekkerste koffie in Vierlingsbeek

In ons restaurant in Vierlingsbeek willen we uiteraard de lekkerste koffie in onze espressomachine van Kees van der Westen. Daarom hebben wij gekozen voor Nici Koffie. Dit is een familiebedrijf met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van warme dranken voorzieningen. Vader Nici, naar wie het bedrijf genoemd is, en broers Jeremy en Randy van Tienen zijn het gezicht van dit in Mill gevestigde bedrijf. Koffie is een beleving, volgens hen.

Ambachtelijk gebrande koffie

Nici koffie kiest voor een duurzaam product en werkwijze op basis van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Hun voornaamste doel is een kwaliteitsproduct te bieden. Nici koffie is erop ‘gebrand’ u de allerlekkerste koffie te bieden. Daarom selecteren zij wereldwijd de allerbeste koffiebonen. Dankzij het slow roast process wordt hun koffie ambachtelijk gebrand. Hierdoor zijn zij in staat de beste producten te bieden. Wist u dat koffie voor 98 procent bestaat uit water? Heerlijk fris water is essentieel voor de smaak van uw kop koffie en thee. Waterfilters in de koffieautomaten van Nici reduceren kalk in uw water en verminderen geur en smaak verstorende substanties. Hierdoor wordt het water frisser en smaakt uw koffie nog lekkerder.

Good days are days with coffee

Kortom, in pannenkoekenrestaurant ’t Genot, krijgt u een kopje koffie zoals koffie hoort te smaken. U bent van harte welkom in ons restaurant of op ons terras om te genieten van een heerlijk kopje koffie en al het lekkers dat we te bieden hebben.

“A bad day with coffee is better than a good day without it

Ons personeel heeft enthousiast deelgenomen aan een Barista cursus. Wil je meer weten over deze dag en de bijzondere koffie's die zij hebben leren maken, lees dan de Barista blog op onze webiste.

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.