Moederdagontbijt & lunchproeverij bij ’t Genot

Op Moederdag staat het verwennen van moeders centraal. Deze traditie begon rond 1925. Op welke dag Moederdag gevierd wordt verschilt per land. In Nederland valt het op de tweede zondag in mei. Op deze speciale dag voor alle mama’s zetten we hen graag in het zonnetje. Ze hoeft bijvoorbeeld die dag geen huishoudelijke taken te verrichten en op school hebben de jongere kinderen wellicht een verrassing voor hun moeder gemaakt.

 

Goed cadeau voor alle moeders

Een groot geschenk voor mama, op de dag dat je helemaal los kunt gaan voor haar in het bijzonder, is natuurlijk dat ze hoort hoe lief en onmisbaar ze is! Maar je wil ook niet met lege handen aankomen. Over het algemeen kun je moeders geen beter cadeau geven dan met het hele gezin aan tafel te zitten. Gezellig met z’n allen samen zijn zonder dat ze zelf hoeft te sjouwen met boodschappen, het ontbijt hoeft te verzorgen, of de afwas hoeft te doen. Bij ons  Pannenkoekenrestaurant ’t Genot zorgen wij voor een écht goed verwen cadeau voor alle moeders.

Luxe broodjes en vers fruit als moederdag ontbijt voor mama

Op Moederdag, zondag 12 mei, heten wij u welkom tussen 10.00 en 11.00 uur voor een heerlijk vers ontbijt in ons pannenkoekenrestaurant. Bij dit ontbijt zijn twee koppen koffie of thee en een glas jus d’orange inbegrepen. Daarnaast serveren wij u diverse luxe broodjes, een mini croissant en een zoet broodje met diverse soorten beleg. Natuurlijk mag bij een uitgebreid Moederdagontbijt een gekookt ei, vers fruit en vruchtenyoghurt niet ontbreken.

Lunchproeverij met verwen chocolade op moederdag

Tussen 12.30 en 14.30 uur, serveren wij een 3-gangen lunchproeverij voor moeders en haar geliefde tafelgangers. De lunchproeverij vangt aan met de keuze uit een seizoens aspergesoep of bospaddenstoelensoep. Een tweede gang serveert de uit de regio gewonnen verse asperges met gerookte zalm of beenham of een tagliatelle met ossenhaaspuntjes en champignon roomsaus.

Verwennen met chocolade op deze bijzondere dag, is bij uitstek het geschenk voor mama. We sluiten de lunchproeverij dan ook af met het geliefde trio van chocolade.

Op moederdag van het terras in Vierlingsbeek genieten

Bij mooi weer kunt u samen met moeder op ons ruime terras plaatsnemen, zowel in de zon als in de schaduw hebben wij diverse zitplaatsen gecreëerd. Met uitzicht op onze prachtig groene tuin is het extra genieten van een Moederdagontbijt.

Verwent u uw moeder met een heerlijk ontbijt in ons restaurant? Of bent u die moeder die ons Moederdagontbijt bovenaan op uw verlanglijstje zet? U bent altijd van harte welkom bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot in Vierlingsbeek.

“Een moeder is een lichtje in je hart en in je hoofd dat nooit dooft”

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.