High wine in de omgeving van Boxmeer en Venray bij Pannenkoekenrestaurant 't Genot

 

High wine bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot.

In de vorige blog van Uw gastvrouw hebben we uitgebreid omschreven waarom Pannenkoekenrestaurant ’t Genot een restaurant is en géén Pannenkoekenhuis. Nou daar kunnen we nog een reden aan toevoegen. Wist u bijvoorbeeld dat je bij ’t Genot ook kunt reserveren voor een heerlijke middag vullende high wine? Natuurlijk wis u dat niet want dat verwacht je ook niet en dat vinden wij nou leuk. Iets doen, organiseren waarmee we onze gasten kunnen blijven verrassen.

Naast de welbekende high tea, die we al jaren met succes serveren en waar ik een volgende keer uitgebreid op terug kom zijn we afgelopen jaar begonnen met het samenstellen van een high wine.

Stelt u zich eens voor, het is een prachtige zonnige dag, in uw eigen achtertuin gebeurd niet veel meer dan het af en aanvliegen van de vogeltjes en u heeft behoefte aan een andere omgeving. Gelukkig heeft u met uw vriendinnen een high wine gereserveerd bij pannenkoekenrestaurant ’t Genot. U loopt het terras op en daar staat uw tafeltje klaar, keurig ingedekt met 3 wijnglazen. U wordt ontvangen met een glas prosecco, daarbij plaatsen we op tafel een schaaltje zoete olijven, een crostini met Parmaham en pesto gemaakt van basilicum uit eigen tuin en een bruschetta met een frisse tomatensalsa. Het genieten kan beginnen….

Na de prosecco serveren we ons eerste glas wijn, ik ga u niet vertellen welke wijn want we proberen zoveel mogelijk te variëren. Hierbij serveren we gefrituurde garnalenstaartjes en een clubsandwich van gerookte kip en gerookte zalm (dan zal het toch wel een witte wijn zijn).

De volgende gang is een kleine carpaccio, ook hierbij een goed glas wijn en waarschijnlijk wordt het nu tijd om eventjes de zonnebrandcrème voor de dag te halen. De wangen worden stiekem wat roder en gelukkig is het tafelwater verfrissend door een schijfje citroen en een takje munt, ook weer uit eigen tuin.

De een-na-laatste wijn wordt geserveerd bij een grof gesneden boeren brood met gesmolten brie, noten en honing. Daarnaast serveren we nog een hartige quiche. Het buikje begint langzaam vol te raken en we gaan deze middag eindigen met een dessertwijn die we serveren bij aardbeien romanoff, een mousse van aardbeien met een scheutje vodka en een bolletje Heldro-ijs.

Lichtelijk aangeschoten, fietst of wandelt u weer terug naar huis en kunt u terugdenken aan een heerlijk ontspannen middag bij Pannenkoekenrestaurant ’t Genot.

We hopen u binnenkort te mogen ontvangen voor een heerlijke High Wine bij 't Genot in Vierlingsbeek

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.