High beer - een stoere en lekkere variant op de High tea

Een leuke, stoere en lekkere variant op de uit Engeland afkomstige High tea, is de High Beer. Deze nieuwe trend op culinair gebied is ook in ons ambachtelijk pannenkoekenrestaurant te reserveren. Bier is de oudste en meest geconsumeerde alcoholische drank ter wereld, en op thee en water na de populairste drank. De High Beer is een leuke activiteit voor een vriendengroep, vrijgezellenfeest, of elke andere reden voor een uitje. Gezelligheid onder het genot van een lekker hapje en een speciaal bier, dat zijn ingrediënten voor een top uitje in ons restaurant.

Borrelhapjes van koud tot warm, vergezellen het high beer arrangement

De High Beer wordt ook wel de High Tea voor mannen genoemd, maar uiteraard zijn ook vrouwen meer dan welkom. (Bier is hoogstwaarschijnlijk zelfs uitgevonden door een vrouw. Bijna zevenduizend jaar geleden waren vrouwen de enigen die bier konden brouwen!). Op onze Noord-Brabantse Vierlingsbeekse borrellocatie serveren wij de High Beer onder de naam; het Rondje Gouverneur. Dit bestaat uit verschillende speciale biersoorten en de tafel wordt continue gevuld met uiteenlopende borrelhapjes, van koud tot warm. Afgesloten met een heerlijke huisgemaakte cheeseburger.

Een rondje speciale biersoorten, genoeg keuze!

Vier verschillende soorten bier worden geserveerd bij het rondje Gouverneur. Maak zelf een keuze, of laat je verrassen! De keuze is ruim: De Gouverneur Speciale 140, een frisblond, fruitig bier. Gouverneur blond, bekend om zijn subtiele bitterheid, krachtige eigen smaak en unieke, fruitige afdronk. Gouverneur dubbel, een fluweelzacht en bitterzoet bier met karakter. Gouverneur Stout op Hout, heeft een subtiele houtaroma en een weldadige afdronk. Gouverneur Dubbelbock, met een volle, zoete karamelsmaak. Daarnaast is er de Gouverneur Tripel, een goudblond, licht zoet speciaalbier met een hopbloemige smaak. Daarnaast hebben wij een frisse citroen of kersen Radler of een heerlijk blond biertje van de tap in ons assortiment. Kortom, voor ieder wat wils!

Verras met bier cadeaubon

Tijdens een mooie dag kunnen we een High Beer, behalve in ons sfeervolle restaurant, ook op ons terras of onder de overkapping met loungehoek serveren! Het Rondje Gouverneur is dagelijks te reserveren van 12.00 tot 17.00uur. Gemiddeld duurt een Rondje Gouverneur 2 à 3 uur en de kosten bedragen 24.50 euro per persoon. Verras ook eens iemand met een bier cadeaubon!

Geniet nooit met mate met je maten bij ‘t Genot!

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.