Het word tijd om de fiets af te stoffen voor het fietsseizoen..!!

 

Ook wij gaan eraan geloven, we gaan Bloggen...!!!

Begin Maart is onze nieuwe website online gegaan, want net als in ons restaurant moet je ook online en op socialmedia blijven vernieuwen, verbetereren, veranderen om zo op deze manier onze gasten te kunnen blijven verrassen.

Verrassend was het ook voor ons toen op 15 Februari het zonnetje ineens doorbrak en we op het terras een temperatuur meten van 16 graden. Man en macht werden opgetrommelt, de tegels werden geschrobt, de tafels en stoelen werden uit de winterstalling gehaald en het terras werd weer opgebouwd en klaar gemaakt voor de lente. We waren net optijd klaar want de eerste gasten kwamen al aangefietst. De fietsers kunnen bij 't Genot hun electrische fiets opladen bij ons oplaadpunt, terwijl zij van de eerste zonnenstralen genoten en van een warme kop koffie met ons huisgemaakt gebak. Ondertussen gingen wij achter de schermen door want, zonnetje, fietsers, terras, lentekriebels betekend dat Pasen en Moederdag er alweer snel aankomen. We zijn druk bezig met het samenstellen van het paas en moederdagarrangement. Deze zult u binnnenkort terug vinden op de site en in één van onze blogs.

Ook zijn we druk bezig met het proeven van nieuwe gerechten voor de nieuwe lunchkaart, wat natuurlijk geen staf voor ons is om op deze manier onze creatieve ideeën weer tot uiting te mogen brengen.

Inmiddels hebben we de carnavalsgekte achter ons gelaten. Ook dit jaar mochten we op carnavals maandag alle abrahams en sarahs van Vierlingsbeek weer voorzien van een overheerlijk carnavalsontbijt. Door de carnavals vakantie is dit voor ons altijd een drukke periode. Met daarnaast het naderende einde van de pannenkoekenactie in samenwerking met Jumbo Walraven in Boxmeer.

Nu gaan we weer snel aan het werk, en ik hoop dat de blogs u bevallen.

Wilt u graag een keer een onderwerp uitgelicht hebben in één van onze blogs laat dit dan gerust weten.

Anja Goossens ( gastvrouw/eigenaresse )

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Categorieën

PANNENKOEKEN BLOG

Wat waren onze maand specials? Bekijk het hier

Naar alle blogs

Lees alle blogs!

 
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Schrijf je in en ontvang informatie over acties, culinair genot, evenementen en ons.

Contact

T. 0478 - 63 16 69 | contact

U kunt uw bestellingen doorgeven via Whatsapp of telefonisch op telefoonnummer: 0620275263

 

Reserveren
Reserveer