Het word tijd om de fiets af te stoffen voor het fietsseizoen..!!

 

Ook wij gaan eraan geloven, we gaan Bloggen...!!!

Begin Maart is onze nieuwe website online gegaan, want net als in ons restaurant moet je ook online en op socialmedia blijven vernieuwen, verbetereren, veranderen om zo op deze manier onze gasten te kunnen blijven verrassen.

Verrassend was het ook voor ons toen op 15 Februari het zonnetje ineens doorbrak en we op het terras een temperatuur meten van 16 graden. Man en macht werden opgetrommelt, de tegels werden geschrobt, de tafels en stoelen werden uit de winterstalling gehaald en het terras werd weer opgebouwd en klaar gemaakt voor de lente. We waren net optijd klaar want de eerste gasten kwamen al aangefietst. De fietsers kunnen bij 't Genot hun electrische fiets opladen bij ons oplaadpunt, terwijl zij van de eerste zonnenstralen genoten en van een warme kop koffie met ons huisgemaakt gebak. Ondertussen gingen wij achter de schermen door want, zonnetje, fietsers, terras, lentekriebels betekend dat Pasen en Moederdag er alweer snel aankomen. We zijn druk bezig met het samenstellen van het paas en moederdagarrangement. Deze zult u binnnenkort terug vinden op de site en in één van onze blogs.

Ook zijn we druk bezig met het proeven van nieuwe gerechten voor de nieuwe lunchkaart, wat natuurlijk geen staf voor ons is om op deze manier onze creatieve ideeën weer tot uiting te mogen brengen.

Inmiddels hebben we de carnavalsgekte achter ons gelaten. Ook dit jaar mochten we op carnavals maandag alle abrahams en sarahs van Vierlingsbeek weer voorzien van een overheerlijk carnavalsontbijt. Door de carnavals vakantie is dit voor ons altijd een drukke periode. Met daarnaast het naderende einde van de pannenkoekenactie in samenwerking met Jumbo Walraven in Boxmeer.

Nu gaan we weer snel aan het werk, en ik hoop dat de blogs u bevallen.

Wilt u graag een keer een onderwerp uitgelicht hebben in één van onze blogs laat dit dan gerust weten.

Anja Goossens ( gastvrouw/eigenaresse )

DEEL DIT BERICHT OP:

Naar het overzicht

Lees alle blogs!

 

 

U vindt ons hier:

Spoorstraat 49, Vierlingsbeek

Route

Volg ons


't Genot neemt u op social media mee in georganiseerde festiviteiten en geserveerde gerechten.

   

openingstijden


maandag gesloten
dinsdag gesloten
woensdag 12.00 tot 21.00uur
donderdag 12.00 tot 21.00uur
vrijdag 12.00 tot 21.00uur
zaterdag 12.00 tot 21.00uur
zondag 12.00 tot 21.00uur

Het restaurant sluit uiterlijk 22.00 uur, vrij. & za. 23.00 uur

juni - juli- augustus - september-oktober
is ook terras 't paviljoen geopend

Nieuwsbrief


Restaurant 't Genot viert het leven. Schrijf u in om nieuws en onze agenda te ontvangen.